Poslední skaut

83%

Komentáře a recenze 41

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 487 bodů
7
7/10
farb
farb
2 064 bodů
10
Až zas někdo bude tvrdit, že nejlepší rolí Bruce Willise je John McClane, tak budete vědět, že evidentně neviděl Posledního skauta - tedy ten nejlepší film devadesátých let.
karlik4801
1 942 bodů
6
Na tu dobu kdy tohle všechno nebylo normální je tohle dost drsný thriller. Beru to jako debut Damona Wayanse, který po tomto snímku jednoduše skončil a ničím dobrým nepokračoval. No a skvělý Willis, který nebyl až na Smrtonosnou past ničím zvláštní. Na film jsem se s menším nadšením koukal, ale v nejbližší době bych si ho znovu nepustil.
pokladnik
pokladnik
1 602 bodů
9.5
Nevím kolik z vás to postřehlo, že existují 2 verze. Jedna slušná a druhá sprostá. Lepší je samozřejmě ta druhá. Toto Willisův nejlepší film. Zvláštní je, že na to jak se starý (a přitom to není dobovka) má stále svou platnost. Zřejmě se ve sportu zákulisí moc nemění...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Skvělý film a doplńujíci dvojice.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
Skvělá forma Willise a Wayanse.
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Bruce willis tu vpodstatě opět hraje Johna Mc Clanea, v tý nejlepší formě. Chuck Norris dokáže rozbrečet cibuli a Bruce Willis dokáže rozbrečet Chucka Norrise:)
orionn
orionn
1 289 bodů
10
“Shut up, fuckface!,, “I’m fuckface, he’s asshole.,, - “Well, just once… I would like to hear you scream… in pain. Play some rap music,, - “You must be the dumbest guy in the world!,, “Why’s that?,, “You’re trying to save the guy that ruined your career and avenge the death of the guy that fucked your wife,, Jednoduše perfektní akčňák s dokonalými dialogy, postavami a akcí. Další snímek, který patří mezi ty klasické "Willisovky". Potřebuji ale vidět znovu. A potom znovu. A pak asi ještě znovu. A až to dokoukám, tak zase a pak zase.
Punisher
Punisher
847 bodů
8
Jeden z mých nejoblíbenějších filmu s Brucem Willisem. Filmu krom záplavy skvělých hlášek(to by se mohlo stát každýmu, byla to náhoda- zakop si, uklouzl a omylem vrazil ptáka do mý ženy, ...) kraluje Willisův motivační monolog :Nikdo tě nemá rád, všichni tě nenáviděj...posereš to.....Usměj se čuráku ;-)
PRINC180
PRINC180
817 bodů
9.5
Tak to je super film plný hlášek můj oblíbený hlavně první dabing se povedl ostatní už takové nejsou kdo neporovná neví .Willis je špičkový ale to mohu říct hnedle o všech hercích ve filmu.Ten to film můžu vidět vícekrát a vůbec se neokouká.