Recenze seriálu Sbal prachy a vypadni 2

60%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
kunafix
kunafix
20 052 bodů
4
Většina tady pravděpodobně hodnotí jen pilot a ne celou sérii, protože jen ten se dá sehnat s dabingem a titulky k dalším dílům jsem nenašel. A rozumět té angličtině je pro mě docela síla. Ale skouknul jsem to celé... a fakt se to nemůže ani zdaleka přiblížit Ritchiemu filmu. Nějaké stopy podobnosti tady jsou, někdy až moc. Ale je to jen lógr na dně šálku. Slabej odvar. Druhotný pohlavní znak. Posmrkanej kapesník. Použitej kondom. Recyklovanej chlast. A ta recyklace je tu všudypřítomná - týká se to jak situací (golf, to že mají bar, jedou v kšeftech a podvodech, náhody a zamotaná gangsteřina), tak i postav (už jen to, že jsou čtyři, gangster v pornoprůmyslu a jeho pravá ruka gorila, černej ohnivák, vidlácká rodinka/komunita socek jak z Podfu(c)ku, řeckej obchodníček se vším). Snaží se to mít i podobnej vizuál, ale je to chabé... co není chabé, tak docela povedená hudba u úvodních a závěrečných titulků. V několika dílech potěšila účast Martina Freemana a taky ten Miami Vice s ksichtem Ralpha Browna byl dobrej, ale stejně pořád jenom taková karikatura, než pořádnej gangster. Kupodivu ten seriál ale není úplná sračka a rozumět všemu, co říkají a užít si toho slangu, byl bych snad i spokojený.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Né už tak povedené jako předchozí díl, ale propletený děj zůstal v podstatě stejný. Nemá to ty správný grády jako předchůdce a vypadá to jako lenivější pokračování.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Musím se přiznat, že jsem čekal spíš další příživnický snímek, který se pase na úspěšnosti předešlého filmu. Ale byl jsem celkem mile překvapen, protože se na to dalo v pohodě koukat a ještě jsem se slušně pobavil. Klasicky britská gangsterka plná amatérských zlodějíčků, jejich přešlapů a mafiánů, a jejich naháněcích poskoků( ano, je to hodně jako Podfuck). Solidní, zábavná podívaná, která neurazí.