Ztracený svět

60%
Ztracený svět
Ztracený svět
Píše se rok 1920 a vědecká expedice je uvězněna v záhadném ztraceném světě v amazonských pralesích, ovladaném nepřatelskými dinosaury, pralidmi a zaniklými civilizacemi. Expedice je složená z vědce Challengera, zručnějšího než MacGyver, poctivého lovce Roxtona se smyslem pro humor, dále z krásné, tajemné a občas zákeřné Marguerity, odvážné domorodé krasavice Veronicy, novináře Maloneho a od 3.řady je doplňuje dívka z budoucnosti Finn. Každý je zde z jiných důvodu, ale musí spojit sve síly a schopnosti, aby přežili ve Ztraceném světě, kde se často rozhoduje o osudu celé planety.




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4.5
Ztracený svět je pro mne neskutečná nostalgie. Pamatuju se jak jsem jako malý tento seriál miloval a vždy o prázdninách,když byl vysílaný,tak jsem seděl nachystaný u televize a čekal na nové příběhy. Dnes už bych nad tím nejspíš kroutil hlavou co vše tvůrci dokázali do seriálu vecpat za tvory a nad celkovými hereckými výkony a tvůrčí stránkou,ale tohle jsou prostě moje vzpomínky na dětství.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
0
Jedna z největších zrůdností, jaké spatřily obrazovky. Funguje jedině jako guilty pleasure.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Jednoznačně největší seriálový kult mého dětství. Dinosauři, mluvící ještěři a další nadpřirozené či pradávné bytosti, to bylo něco pro mě, a zde s nimi tvůrci opravdu nešetřili. A Jennifer O'Dell se stala na dlouhou dobu mým sexuálním idolem..

Dodatečné informace

Původní název:
Die verlorene Welt (více)
  • Nový Zéland Ztracený svět
  • Nový Zéland Die verlorene Welt
  • Nový Zéland Lost World, The
  • Nový Zéland Sir Arthur Conan Doyle's The Lost World
  • Nový Zéland Stratený svet
Země původu:
Nový Zéland, Austrálie, Kanada, Nový Zéland
Ocenění:
Žádná ocenění