Dawsonův svět

58%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jako mnohem mladší jsem to docela sledoval,také jsem neměl moc na výběr,protože to stále běželo v TV. Není to sice nic extra,ale v rámci vztahových seriálu je to jeden z nejlepších počinů k vidění. Obsazení je hodně fajn a ikonou se stali James Van Der Beek a Katie Holmes.
Pete69
Pete69
30 148 bodů
3
Dowson mi je prostě nesymaptický.. nemohl jsem se na to dívat.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Občas jsem něco zkouknul a to něco mě vůbec nepřesvědčilo o kvalitě.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
První řada byla skvělá a v mém věku, kdy tento seriál bežel naprosto skvělá, nenechal jsem si ujít ani jeden díl. Další řady už na tom byli hůř, ale dalo se zkouknout hlavně díky hezké a tehdy hodně oblíbené u kluků v mém věku Katie Holmes, flegmatickému Joshua Jacksnovi, kterej měl skvěle napsanou postavu. Jediné co mi zde přímo iritovalo byl hlavní představitel James Van Der Beek a ta jeho postava mě přímo s.ala. Jako obvykle zde v tomto typu seriálů o nic nejde a děj je zde téměř nulový, tak měl zkrátka svoje kouzlo a především zde zaznívala občas i skvělá hudba, která zaslouží hvězdu a druhou dávám z nostalgie a ta třetí je za tu první a možná i druhou řadu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 425 bodů
0
No, tak toto šlo úplně mimo mě...
Ombak_Penari
2 764 bodů
6
Serál, který objevil Katie Holmes. Sice pod úrovní Beverly Hills, ale ve své době hojně sledovaný a hojně diskutovaný teen seriál. Taky jsem mu neunikl, když už jsem se na to jednou podíval. Přece jsem musel vidět, kdo s kým a s kým potom :)