Policajt ze San Franciska

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 455 bodů
10
Stupidní distribuční název mnohé láká srovnávat tento film s trilogií Policajt z Beverly Hills, což je naprostý nesmysl. Jedná se o zcela jiné dílo, které se už více přiklání k dramatu, tudíž komediálních scén tu je opravdu poskrovnu. Eddie Murphy tu už tolik neřeční a zato více koná. Honička s tramvají je vrcholem díla, která se vryje do paměti a nedá zapomenout. Typický akční thriller který sice zas až tolik nenadchne, ale i rozhodně neurazí. Přesto dávám plný počet bodů hlavně za tu tramvaj a za to, že od této chvíle se už Eddiemu moc nedařilo.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Neškodná akční limonáda s výborným Murphym, který hláškuje a dává padouchům do těla. Celé to smysl moc nedává, akce je hodně přehnaná, ale vše je tak nějak efektivní, zábavné a hlavně v Murphyho přítomnosti je fajn.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Typická role pro Murphyho. Vše šito na míru tomu černochovi. Akčnější a svižnější.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Filmu hodně uškodil i ten český překlad amerického filmu Metro na Policajt ze San Franciska, ale i kdyby se jmenoval Metro tak by dopadl tak jak dopadl. Eddie Murphy je už dávno za zenitem a teď ještě více a tohle už je marná snaha na navázaní jeho tehdejší kariéry. Jako komedie nic moc, jako akčňák hodně slabý. Jediné co se mi zde líbilo byl ten chladnokrevný záporák v podání Wincotta a dabing Kaisera.
alexik789
2 512 bodů
5.5
Edie Murphy opět zachraňuje celý film, bez něho by mi to celé nedávalo vůbec žádný smysl.