Ugly Americans

80%
Ugly Americans
Ugly Americans
Ugly Americans je půlhodinový americký seriál, který se odehrává v alternativním New Yorku. Sociální pracovník z Imigračního úřadu Mark Lilly pomáhá s adaptací novým obyvatelům z reálného světa i z říše fantazie na život v tomto velkoměstě. Ve chvílích, kdy Mark nepomáhá čarodějům, upírům a dalším kreaturám s adaptací do života společnosti, se snaží udržet pevně na nohách. Jeho zombie spolubydlící, čarodějnický boss a démonická přítelkyně my to však příliš neusnadňují.(oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Skvělý animovaný seriál,který v naších končinách není příliš známy. Moc nechápu proč,protože je celý nabitý nekompromisním a místy až hraničním humorem,který si s ničím nedělá hlavu. Jelikož je to animák pro dospělé,tak je zde i vulgarit a sexuálně vtipných situací. Myslím,že každý by měl shlédnout aspoň jeden díl,protože to vážně stojí za to.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Ugly Americans si nedělaj hlavu s něčím, jako je Americká hrdost nebo Americká modla, prostě se tomu vysere rovnou do ksichtu a dělá si co chce. Je to pecka, jen je problém, že jsou některé díly slabší a po chvíli přijdete na to, že se to pořád opakuje dokola. Nejlepší jsou díly, které hejtí nějakou ze známých příšer. Černý humor nechybí a na podivnou animaci si taky po chvíli zvyknete, takže spokojenost, jen škoda, že se postupem času začne strašně opakovat.

Dodatečné informace

Původní název:
Ugly Americans (více)
  • USA Ugly Americans
  • USA Furcsa amcsik
  • USA Oškliví Američané
  • USA Ružni Amerikanci
  • USA Гадкие американцы
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění