H2O: Stačí přidat vodu

60%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
0.5
Párkrát jsem se k tomu dostal,ale že by mne to nějak ohromilo,tak to se říct nedá. Vlastně se podle mě jedná o jeden z nejhorších seriálu vůbec. Očividně se v té Austrálii děje něco divného. Seriál je nejspíše určen dívkám do 10let a i ty nad tou hloupostí snad musí kroutit hlavou.
karlik4801
1 942 bodů
3
V mladších letech mě to celkem bavilo, náhodou jsem si na tenhle seriál vzpomněl a zavzpomínal si. Nakonec to taková blbost zase není, jako ostatní seriálu, které vysílal Jetix. H2O provází přiměřenou hudbou a pohodovými postavami. Je to určené hlavně pro děti a skvěle plní svůj účel.
Tomesek
Tomesek
205 bodů
10
top kek :kekW:
kath
kath
150 bodů
5
Mám tento seriál ráda, už jen proto že je perfektní k příležitostem, když se potřebuji třeba učit nebo uklízet a nechci mít kolem sebe úplné ticho. Před pár lety jsem z něj nemohla spustit oči, nevynechala jsem jediný díl a pamatuji ještě dny, kdy jsem čekala do 11.20 v noci abych se koukla na dva díly co dávali. Upřímně jsem i očekávala, že třeba udělají jeden celovečerní film h2o, jako měli třeba kouzelníci z Waverly nebo Hannah Montana, nakonec z mého vysněného celevečeráku h2o byl jen 90i minutový "film" sestříhaný asi ze 4 různých dílů. Co se týká postav, moje nejoblíbenější byl vždy Ash (jako malá jsem milovala koně), později už to byl Zane, pro změnu jsem nikdy nemohla vystát Charlotte. Sem a tam je slyšet nějaká vtipná hláška, je to pohodovej seriál na oddech. :)
Hesoyam
Hesoyam
57 bodů
10
Člověj si při pohledu na H2O taktéž přeje, aby mohl být mořská panna a nebo alespoň mořský panic.