Jmenuju se Earl

79%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Výborný seriál v hlavní roli se skvělým humorem =) Takový je názor (bohužel) jen na první sérii. Druhá řada už je znatelně horší (3*), chybí mi tam něco, co nedokážu popsat. Ale prostě to tam chybí =D A konečně třetí série, která stále běží. Ta se rozjela slibně a hodnocením by se mohla rovnat s řadou první :) Celkové hodnocení - 85%
výfuk
výfuk
2 975 bodů
8.5
Tohle by seriál na který jsem jednu dobu hodně rád koukal. Takový příběh tu snad nikdy nebyl. O Karmě, ale né o té na vodu. Je i pár scének, na které rád vzpomínám a jsou vtipné. I historky jsou hodně zajímavé. Je to někde trochu poblázněně zvláštní, ale je to super.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Skvělej seriál který mě pokaždé pobavil.Celé je to vlastně o tom že i největší grázl se může změnit.A musím říct že správňák Earl,retard Randy,Krabák a hlavně Joy mi opravdu přirostly k srdci.
Senkys57
Senkys57
973 bodů
9
Naprosto originální seriál, neskutečná prdel a nějaká ta karma k tomu. Je hrozná škoda, že se v té době nenatočily další díly, byly by určitě skvělý
LucylaEwing
LucylaEwing
519 bodů
9
Earl Hickey mě po dlouhé době donutil jako jediný usednout k televizi a pravidelně se k ní vracet. Toto je totiž tak bezvadná podívaná, že mě moc mrzí, že seriál skončil po pouhých čtyřech sériích. První série: 100% Druhá série: 95% Třetí série: 90% Čtvrtá série: 95%
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
8.5
Velice dobrý námět ohledně karmy. Seriál je skvělý na oddechnutí a také se příběhově posouvá dále. Jediné, co mě na seriálu naštvalo bylo nepokračování další řady. Děj vlastně skončí neočekávanou situací a nedořešeným závěrem. Podle mě by si seriál klidně ještě jednu či dvě řady zasloužil.
Lemmy01
337 bodů
8.5
My name is Earl je výborný, oddechový seriál, který funguje dobře i jako parodie na další žánry, na sebe sama ale i jako komediální seriál, u kterého člověk vypne a zároveň se zamyslí nad smyslem života a vztahy mezi lidmi najednou. Všichni hlavní protagonisté jsou v rolích skvělí. Struktura co epizoda, to příběh zde není na škodu.
KarlosPHA
199 bodů
10
Už se na televizi moc nekoukám, ale když jsem zahlídnu na PRIMA COOL tenhle seriál a viděl dva díly, tak jsem si řikal...že by ? Že by se zjevilo něco pro mě ? Nechtěl jsem tomu věřit...ale přece... Super zápletky, obsazení, humor, výkony, výprava, DABING !!! Prostě seriál pro mě...shltal jsem všecky 4 řady. Viděl jsem to už dokola asi 10x. Je z toho moje srdcovka ! Když je mi smutno, tak si vyberu nějakej díl... a dám si ho...takhle na večer...a je mi hej ! Mám vás rád, parto...moje ;-)