Nájemní vrazi

73%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
V roce 1995 toho bylo na stříbrném plátně i dvd projekcích pramoc a tenhle film na špičku nešplhá.Dobrá režie Richarda Donnera,který akční průstřely umí a Sylvester Stallone zahrál podle očekávání v normě,ale Antonio Banderas byl pro mě lepší v hereckým výkonu.Jeden z filmů,kde beru známkování od 1* do 4* méně ani více !
hp24
2 833 bodů
7.5
Docela povedeny nahled do zivota sverazneho "povolani" za hranou etiky. pribeh je dobre vygradovany a nesou jej herecke vykony vsech tri hlavnich prestavitelu: poker face Sylvestera Stallona, jeho protipol - soutezivy a trosku hyperaktivni mlady Antonio Banderas a Julianne Moorova. Nedavnou reprizu v televizi jsem si rad shlednul znovu, ubyva filmu s dobrym pribehem, dnes jej nahrazuji prehnane efekty.
psico
psico
1 671 bodů
8.5
Antonio mně v tomhle filmu uplně odrovnal. Neměl jsem ani páru jakého psychopata v sobě dokáže probudit. Naproti němu Sly zžírán minulostí, protože zabil svého přítele zažívá identickou situaci akorád se nyní stává kořistí on, což se mu pochopitelně nelíbí a snaží se, aby se historie neopakovala.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Pěkně povedenej akční film a zajímavá dvojice.
krakenvalo
krakenvalo
1 452 bodů
10
ako ked som ho prvý krát videl tak mi ten Antonio nesedel ale časom som si zvykol ale ako tie moje stare Sly klasiky si pozriem stale
sugi
752 bodů
9.5
... skvělý film s jednoduchou zápletkou ... ukázka toho jak s mála , udělat moc ...
Major Zeman
Major Zeman
329 bodů
10
Akční pecka
  • Stalone+Banderas