Na rybách

51%
Na rybách
Plakát traileru

Joe Watters a Gus Green se spolu přátelí od dětství. Už tehdy spolu chodili na ryby a v dospělosti si to dopřávají alespoň jednou ročně. Jejich výlety ovšem pravidelně provázejí katastrofy nejrůznějšího druhu. Tentokrát se cestou na Floridu seznámili s jakýmsi člověkem, který jim vzápětí sebral auto. Z televizní pátrací relace potom kamarádi zjistí, že to byl podvodník a vrah Decker Massi, na něhož je vypsána vysoká odměna. Joe a Gus ve spravedlivém hněvu začnou zločince honit. Když se jim podaří získat zpátky ukradený vůz, situace se poněkud obrací. V autě totiž zůstala mapka, na níž si Decker vyznačil, kde ukryl kořist. Štvaná zvěř se nyní pouští po stopách svých pronásledovatelů




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5
Kolegové ze Smrtonosné zbraně tentokrat vynechali Mela Gibsona a skočili čistě jen do komediálních vod. Vznikla tak příjemná, ale průměrná komedie o dvou přátelích jenž miluji rybaření. Možná kdybych měl tento koníček rád, tak bych se více bavil. Každopádně duo Pesci - Glover byli zábavní.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Naprosto průměrná komedie, která si získala mé částečné sympatie hlavně díky tomu, že já sám rybaření miluju a s problémy hlavních hrdinů jsem se dokázal zžít. Svoje si odvedli i Pesci a Glover, což jsou oba herecké persony a svých rolí se zhostili s takovou grácií a vervou, která zachraňuje i zdánlivě nezachránitelný scénář:) Film, který při sychravém nedělním opoledni vždy přijde vhod..
Jamie76
Jamie76
4 275 bodů
8
Skvělá a velice vtipná komedie.

Dodatečné informace

Původní název:
Gone Fishin' (více)
  • USA Na rybách
  • USA Gone Fishin'
Země původu:
USA
Rozpočet:
53 mil. USD
Tržby:
19,75 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění