Mrazík

67%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
lord
lord
423 bodů
7
Samozřejmě to u mě není jako za mladých let, kdy jsem tuto pohádku hltal plnými doušky. Dnes si již všímám více detailů a zjišťuji, že to je vlastně velmi průměrná pohádka se skvělým českým dabingem. Toto zjištění je patrné zejména při sledování slovenské verze, která odhaluje fádnost příběhu. Ale i tak moc rád vzpomínám na dětská léta a Vánoce s Mrazíkem, jednou z nejlepších věcí, co kdy v SSSR vznikla..
Lady Di
Lady Di
369 bodů
0
Jsem holt mladá generace a musím napsat, že tuhle ehm ehm pohádku opravdu nesnáším. Je to hrůza, na kterou se nedá dívat. Nelíbí se mi vzhled a ani dabing (opravdu pochybuji že v originálním znění by to můj názor změnilo) tomu nepomohl. Na té ****** se mi nelíbí nic. Nedoporučuji, pokud si po zhlédnutí nechcete vyčítat, že jste si to vůbec pustili.
Major Zeman
Major Zeman
329 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!
Babou
273 bodů
10
Už jsem to viděla tolikrát, že to pomalu nespočítám a vždycky se na to dívám znova. Prostě patří k povánočnímu času.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
8
No jo klasik každého silvestru no bez ní by to nebyl silvestr ....=DDDDDDDDDDD
Luci69
156 bodů
8
Po roce 1989 Mrazíka několik let nedávali. Tenkrát jsme ještě neměli video a Mrazíka jsme několik let neviděli. Pamatuju si, jak jsem byla šťastná, když ho po letech opět televize nabídla, všechno šlo stranou a já si těch 80 minut užívala jako malý dítě. Samozřejmě dabing je přímo geniální, ale i samotná zápletka, humorné scény, všechny postavy jsou kouzelné - žádná není nadbytečná, hudba a kus nostalgie...to vše si zaslouží pět hvězd. Vůbec mi nevadí, že ho každý rok dávají, dívat se pokaždé nemusím a vysílají to hlavně pro děti, kterým se pohádka taky líbí. A nikdo nemůže za to, že už jsme pardálové, kteří to viděli téměř 30x. Nechápu, jak někdo dává nižší hodnocení jen proto, že to viděl mnohokrát.
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Jedna z mála věcí, která se soudruhům ze Sovětského svazu povedla, i když každoroční opakování mě už dovádí k šílenství!