Mrňousci

78%
Mrňousci
Plakát traileru
Ponořte se do kouzelného světa a poznejte jejich všední dny. Setkáváme se s nimi každý den, přesto je neznáme. I oni přitom mají své sny, drobné problémy, protivníky, lásky a hlavně smysl pro humor.



Fingon
16 886 bodů
8
Říkal jsem si, jak budu originální, budu-li srovnávat Mrňousky s italským animovaným seriálem Co se děje v trávě, který za mých mladých let (taky?) běžel jako večerníček. Srovnávat ovšem tyto dva seriály je jako porovnávat snímek Gertie the Dinosaur s Jurským parkem. Nářez - zběsilý let nad travinami, pohledy ze zvířecích očí (moucha, pavouk)... až bych málem přes tenhle cool výzor málem zapomněl, že se tu jaksi nekoná příběh. Díl, který jsem viděl, o berušce. Pavouk si utká síť, beruška mu ji protrhne, doletí ke kontejneru s mouchami, rozzuří je a při letu zpět s letkou v zádech potrhají pavoukovi síť. A znovu. Našel jsem jako bonus k filmu Past na žraloka a je to suverénně nejlepší částí celého DVD.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
No, rozhodně vtipný a milý seriál.
bidlobox
3 802 bodů
10
Představte si film, který spojuje svět nejhezčích přírodních záběrů s humorem nejvtipnějších kreslených filmů. Ano, mrňousci! Digitální mouchy, berušky, housenky, motýli, vážky, pavouci, chrobáci, včely, vosy, mravenci, cikády, moli, hlemýždi... a další a další milá havěť, zasazená do reálného světa, kde prožívá svá malá-velká dobrodružství. Ponořením se do toho kouzelného prostoru poznáváme jejich všední dny. I oni mají své sny, drobné problémy, protivníky, lásky a hlavně: smysl pro humor!

Dodatečné informace

Původní název:
Minuscule (více)
  • Mrňousci
  • Francie Minuscule
  • Francie Drobčekovia
  • Francie Mrňouskové
Země původu:
Francie
Ocenění:
Žádná ocenění