Pán času

85%
Pán času
Pokračování ikonického britského seriálu Doctor Who, který byl vysílán mezi lety 1963 až 1989. Pán času sleduje dobrodružství mimozemského humanoida známého jako “Doktor”, který pomocí lodi TARDIS cestuje napříč časoprostorem, společně se svými lidskými přáteli zkoumá vesmír a řeší problémy, které se v něm vyskytují (nebo které sám čas od času způsobí).




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Kultovní záležitost,která má už neuvěřitelných 54 let. Za tu dobu se vystřídalo mnoho doktorů a podle toho se samozřejmě odvíjela kvalita různých sérií. Přesto je každý díl velmi zábavný a plný humoru. Je zábavné sledovat vývoj seriálu a spolu s ním i speciální efekty.
bidlobox
3 802 bodů
8
Je to britské, je to úsměvné, je to dobrodružné, je to fantastické, je to sci-fi. Jé, to mě zajímá! Nejraději bych pěl ódu na BBC One za jejich dlouhodobě skvělou produkci, ale to bych mohl uškodit BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC News a BBC Parliament, protože ty taky nemají chybu.
Sunny5
Sunny5
3 178 bodů
10
Po prvním díle nastupuje závislost, které se není možné jen tak zbavit, mě osobně se to po 5. shlédnutých sériích nepodařilo a už ani nepodaří. Každému kdo miluje britský humor, sci-fi a dobrodružství můžu pouze vřele doporučit. Tenhle seriál si rozhodně nenechte ujít.


Dodatečné informace

Původní název:
Doctor Who (více)
  • Velká Británie Pán času
  • Velká Británie Doctor Who
Distributor:
Disney+
Země původu:
Velká Británie
Čeština:
Pán času je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné