Kruhy

47%

Komentáře a recenze 27

Dle počtu bodů
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Skvělý horor. Za mě palec nahoru!
Duffman97
Duffman97
1 618 bodů
4
Laciné béčko sázející na lekačky bez atmosféry....virální Samara? To fakt ne!
tedoun
tedoun
923 bodů
4
No upřímně nikdy jsem nezažil, aby se u hororu začalo smát celé kino a to měl být horor. Na první díl to bohužel nemá, ale to se asi dalo čekat. Film zkrátka byl nezáživný, byl velice nudný, ani za mák nebyl strašidelný a to nechápu. Japonsky kruh byl daleko lepší
ScarFace_V8
ScarFace_V8
880 bodů
2
„NEŽ ZEMŘEŠ, UVIDÍŠ KRUH/Y“? Leonardovi Hofstadterovi se je tentokrát jeho Teorie velkého kruhu moc nepovedla. Poté co se zhulený podíval na VHS nahrávku ve videu, které pořídil na blešáku, zazvonil telefon a dívčí hlas mu oznámil, že má „Sedm dní“. Nepsal jsem výše, že byl zhulený? Určitě neměl ani tušení co se to právě stalo… se divím, že jí s Croissanten neposlal někam. OMYL! Bez nějakého vysvětlení na to přišel! A protože je rok 2017 a VHS již nefrčí, rozhodl se to přehrát do PC v HD kvalitě, zapojit do toho studenty školy, ve které přednáší a udělat z toho Virál. „TY VRAHU! Doufám, že z toho budeš dávat aspoň plné body z předmětu!“. Pak skok, typka ztratí kluka, začne po něm pátrat, najde kluka… ten jí řekne o co jde a že svoji záchranu najde v tom, že udělá kopii a pustí jí někomu jinému – jak už můžeme znát z dřívějška. Typka se obětuje za kluka a začnou se dít zázraky. Udělá svojí kopii a dostáváme konečné všemi vytouženou režisérskou prodlouženou verzi v UHD kvalitě! Začnou se dít další podivnosti, pár slabších lekaček, pár křivých ksichtů ale po většinu stopáže je to spíše nuda. Plusové body by si film zasloužil aspoň za hlubší pohled do zrodu Samary než ji adoptovali Morganovi. Svojí moderní stylizací film přišel o svoje kouzlo a kdyby vznikl by dřív, třeba krátce po dvojce kdy by se dalo využítí VHS ještě nějak okecat, bylo by to lepší. Takhle z toho je prostě moderní průměrně podprůměrný film označený jako horor, který není nijak děsivý. #SamaraGoesViral
majhan
majhan
453 bodů
2.5
Horory a thrilery nejsou moje hobby. Radši se jim vyhýbám, protože se po nich blbě usíná a mnohdy ještě hůř sní. Člověk má v hlavě páté přes deváté útržky všech možných i nemožných scén a nic mu to vlastně nepřinese. Je lepší si svou duši chránit a nevystavovat se zbytečně zátěži, jako by jí ve skutečném životě nebylo dost.
paniks
319 bodů
5.5
Horrorový film o děsivém videu, jehož diváci nevyhnutelně umírali přesně týden poté, co ho viděli. Děj se odehrává třináct let po událostech předchozího dílu. Zdlouhavý začátek připomíná spíše nějaké romantické drama. Jako horror je to velké zklamání.
michal-chalupa
87 bodů
3.5
Další pokračování hororové sagi kruh. Furt je to na jedno kopito. Stejný příběh jen s jiného města jiné obsazení ale je to furt jen o Samare ale poukazdy stejné.
Maggie3
9 bodů
6.5
Kromě úvodni scény, která je fakt blbost, neni film špatný. Není to žadný extrémně děsivý horor, ale za zhlédnutí určitě stojí.