Iron Sky

63%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
Epidém
2 016 bodů
6
nápad výborný, měsíční části dobré, hlavně vizuál, ale celé je to, bohužel nefunkční...
zozemir
1 805 bodů
6
Povedené béčko zabalené do norkového kožichu, které je po celou dobu hnáno daleko za hranice poživatelné absurdity. Překvapivě to není hloupé ale naopak místy velice trefné, dokonce i technicky je to provedené velice pěkně ale bohužel to nestačí k tomu abych o filmu přemýšlel jinak než jako o pohodové jednohubce, ke které se jistojistě nikdy nevrátím.
javor6
javor6
530 bodů
5
Jasně, semtam to drhlo a bílý černoch taky nebyl moc dobrej. Ani animace nestály za moc, ale to bylo především proto, že tento film je nízkorozpočtovka. Nicméně bavil jsem se a celou dobu jsem si myslel, že to je na příjemné tři hvězdy. Až jedna z posledních scén, kdy Renate jde k (asi) monitoru a vidí, jak se lidi, které celou dobu bránila, vraždí mezi sebou... až v tu chvíli jsem si řekl, že tenhle film má na víc. Stejně jako průlet nad planetou Zemí, kde probíhá Defcon 1... je to šílený film, ale kvalitu má. PS: CHCI VÍC JULIE DIETZE!! =) žral jsem každý záběr s ní.
kapi128
318 bodů
4
Nemecke filmy nemam rad a presvedcil jsem se,ze ani nebudu mit.Totalni kravina,jedno velke hovno a mnoho dalsich podobnych nadavek bych pouzil.Vidim,ze trailerem se nemuzu ridit a tak to vypadalo nadejne,skoda:(
Marator
Marator
269 bodů
7
Nečekal jsem žádný super biják, ale námět je asi to, co na tomto snímku oceňuji nejvíc. A i díky fanouškům, kteří pomohli finančně k dokončení filmu, můžeme toto dílo označit jako kultovní:-)