Fotři jsou lotři

60%
Fotři jsou lotři
Plakát traileru

Nejhorší věcí v životě Grega Jebala (Ben Stiller) je jeho tchán Jack Byrnes (Robert De Niro). Na to si už za tu dobu, co žije s dcerou bývalého elitního agenta tajných služeb stačil zvyknout. Vztah vzájemně trpěné tolerance přežil fázi seznamování, svatebních příprav, dokonce i vzájemného setkání rodičů Grega a jeho ženy Pam (Teri Polo). Ve třetím díle Jebalovic komediální rodinné kroniky se ovšem schyluje k Velkému třesku. Greg se chce konečně stát neformální hlavou rodinného klanu, čemuž se Jack pochopitelně zuby nehty brání.

U Jebalů právě zaťukala na dveře krize středního věku. Greg už přišel na to, že povolání zdravotní bratr není to, co by z něj v očích jeho pětiletých dvojčat dělalo hvězdu, a hlavně nesype tolik, kolik by rodinný rozpočet potřeboval. Začne proto po práci melouchařit v jedné farmaceutické firmě, což probudí radary podezíravého tchána, zvlášť když zjistí, že tamní Gregova nadřízená (Jessica Alba) je víc než rozkošná. Nejen podezření z nevěry zjitří klima gigantické rodinné sešlosti, která se uskuteční na počest oslavy pátých narozenin malých Jebalů. Pozvání na oslavu přijme i Pamin bývalý přítel Kevin (Owen Wilson), Jackův velký favorit, který se rozhodne probudit bývalé vášně, snubnímu prstýnku na Pamině prstu navzdory. V dusné atmosféře se Greg definitivně rozhodne ukázat celému světu a především tchánovi, že je pravou hlavou rodiny, nicméně prostředky, které pro to zvolí, vytvoří řetězec katastrofálně komických situací, jež jeho autoritu rozhodně neposílí.




Recenze: Fotři jsou lotři

Kinobox.cz
45%

Fotři jsou lotři jsou jednoznačně nejslabším dílem série, který můžete s klidem v kinech ignorovat. Vzhledem k tomu, že je snímek uváděn s dabingem a nabízí jen recyklaci již viděného, bohatě stačí počkat, až to půjde v televizi. Na návštěvu kina toho Jebalové tentokrát nabízejí málo.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Kupodivu jsem se bavil o dost víc než u dvojky. Naštěstí tu prcci nehrají hlavní roli (což podle názvu hrozilo) a Hoffmanna a Straisandky je tu taky pomálu.
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Pobavíte se, ne že ne, ale nevím jestli není spíše smutné se tímhle stylem bavit při sledování herců De Nirova formátu či Stillerova nepopiratelného komediálního talentu. Co ještě fungovalo v jedničce, protože to působilo roztomile a nevinně, a kulminovalo ve dvojce díky živelným charakterům Hoffmana a Streisandové, už tady vyznívá otravně a jaksi přebytečně. Některé scény, pokud jste obrněni odpovídající dávkou tolerance, mají ještě ten správný crazy náboj a ona smutná přítomnost těch super herců se zkrátka pozitivně projevuje, ale jinak se jedná minimálně o sprostou urážku té inteligentnější části publika, která do svých miláčků stále vkládala důvěru, a přímo ukázkový příklad stupidního hvězdného trademarku, který vznikl opravdu jen proto, aby se co nejvíce prodal...
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Podstatou předchozích dvou filmů byla obava, či očekávání z setkání s rodiči vašeho partnera. Na tomhle to prostě stálo... Tady vlastně není ani nějaké jedno nosné téma, jde jen o pokus oslovit diváky na základě již zajeté značky. Výsledkem je tak řada opravdu hluchých míst a za mě teda až moc ztřeštěných scén. 55%

Dodatečné informace

Původní název:
Little Fockers (více)
  • USA Fotři jsou lotři
  • USA Little Fockers
  • USA Entrando Numa Fria 3
  • USA Fotri sú lotri
  • USA Meet the Fockers Sequel
  • USA Meet the Little Fockers
  • USA Meet These Little Fockers
Premiéra v ČR:
23. 12. 2010
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Rozpočet:
100 mil. USD
Tržby:
310,65 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Fotři jsou lotři je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Fotři jsou lotři


Powered byJustWatch