Predátoři

68%

Komentáře a recenze 48

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Predátory jsem považoval za ukončené, ale spletl jsem se... Predátoři se vrátili ještě v lepší kondici než dříve. Na filmu je opravdu krásné obsazení a opravdu krásné rozdílnost všech postav. Efekty a další věci jsou v tomto filmu také dobré. Určitě doporučuji kouknout.
Destoroyah
Destoroyah
3 626 bodů
6
Určite lepšie ako Predátor 2 ale znova tam chýba kúzlo a napätie prvého filmu z roku 1987. Krvi je tu málo a napätie tu nie je skoro žiadne pretože väčšinu akčných scén a odohráva v bleskurýchlych scénach plných špeciálnych efektov. Chýba tomu atmosféra a strach ktorý má Predátor dávať divákom. HODNOTENIE: 6/10
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Povedený přírůdtek do universa predatorů u kterého budete zažívat spousta dežavů.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
8
Svižný film plný drsných rádobyhlášek, který potěšil. Ocenil jsem používání narážek nebo hudebních prostředků, které odkazovaly na minulé filmy. Taková milá připomínka toho, z čeho jsme tenkrát byli úplně hotoví. A když si na začátku pan Y. zuje boty a chodí po džungli bosý, víte přesně, kam tento snímek zařadit a jak k němu přistupovat....lehce se bavit.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
Jj, tohle se povedlo. Není tu snad žádný vyložený fail, který by bylo nutné vytknout. Sice žádná supernova, ale kvalitně provedené scifikydlení. Sympatické.
farb
farb
2 064 bodů
7
Bez Arnolda to zkrátka není ono.
psico
psico
1 671 bodů
7
Návrat se v celku vydařil ale první díl je prostě nepřekonatelný a pochybuji, že se mu kdy nějaký jiný, byď třeba novější díl vyrovná. Nicméně myšlenka jde správným směrem a dál téhle serii fandím a jsem zvědavý kdy zase na planetu predátorů zavítáme.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
5
Nemastný neslaný třetí díl mě sklamal. Pokud by to nebyl predátor bylo by hodnocení o 15% vyšší.
DHDV
DHDV
311 bodů
8.5
Velmi dobré a kvalitní, pro mě zatím překvapení roku 2010. Netvrdím, že film má Oscarové ambice ale rozhodně je to plnohodnotné pokračování. Líbí se mi klasický styl točení! Film má jednoduchý příběh, který perfektně doplňuje výborně vybraný herecký casting. Co se týče posta tak není herce, který předvedl ve filmu špatný výkon. Brody, Braga a Taktarov jsou asi nejlepšími herci v celém filmu (pravdou je, že měli hodně prostoru ale využily ho). Film má v první půlce výbornou atmosféru, sice postupem filmu ji ztrácí ale (do zjištění oč vlastně de) to zachraňuje výborná přehledná kamera a digitální triky, které jsou udělané s citem (velké plus filmu je, že není přeplácaný). Hudba je také perfektní- nelituji návštěvy kina, jelikož jen tak si tento film můžete vychutnat. Nějaká kritika filmu? No, pár výhrad by bylo. Dle mého názoru nejvíce filmu uškodil Fishburne a následné scény sním. Na závěr chci pochválit režiséra, který tento film udělal opravdu s citem..pro mě to bylo takové „kameo“ staré klasiky a originálního tématu, který současný filmový svět postrádá. Další věc je, že Brody nemá svaly jako Arnold ale za to má charisma a dokážeš prodat v drsné „bezcitné“ roli. Doufám, že tento film otevřel cestu dalším dílům…A těším se na ně!
wolowitz
95 bodů
9
výborný!! nejlepší ze všech dílů. velmi se mi líbí nečekané zvraty v ději, ale od začátku jsem bohužel tušil kdo přežije. dobré akce, doufam že bude pokračování nebo aspoň další příběh o predátorech.