Green Lantern

53%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Parádní zpracování špatný scénář.Ztrašně dlouho se dělalo na samotné podobě až se zapomnělo na vše ostatní.
pantak
pantak
3 367 bodů
5.5
Škoda vyhozených peněz producentů.
Hroty Algernona
Hroty Algernona
3 341 bodů
2
Je to nudný film s nudnými lokacemi a prostředím, s odporným CGI, který nám prozrazuje, že se 90% všeho točilo před zeleným plátnem. Film je odporný i mimo kvalitu efektů, vše je tak neatraktivní a barevně odporně přesycený. Jsou tu nudní záporáci jak vzhledem tak charakterem a nudné postavy. Dokonce i akční scény jsou naprosto nezajímavý u postavy, která dokáže cokoliv stvořit svou myslí. Film praská přeplněním nezajímavou, nepůsobivou a unávnou expozicí, která by jednoho zabila. Dějí se tu věci jen proto, aby se děly, bez žádného budování! Nejzajímavější věc, co Hal udělá se svými schopnostmi je Hot Wheels autodráha a to je zároveň tak pitomý. Není tu jediná známka života, energie ani emocí. Nesnáším tenhle film a už ho nechci nikdy vidět! Kdyby Ryan Reynolds udělal prohlášení, že celý tenhle film udělal jen proto, aby vytrollil DC a mohl si z něj dělat srandu jako Deadpool, tak bych se nedivil! 2/10! Více ZDE!
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
6
Žádnej superfilm, ale jako jednohubka není špatný...
psico
psico
1 671 bodů
6
Mno mno ... je to takový průměr, řekl bych typický béčkový film který vás moc nezklame protože se od nej nic moc nečeká ...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9.5
Pěkný film.
wiecej
1 452 bodů
5.5
Jsem velký fanda komiksů, ale tohle se bohužel nepovedlo. Je to nezáživné, ničím to nepřekvapí a hlavní záporák vypadá jako vesmírná mlhovina.
Jaroslaw 23
1 448 bodů
4
4/10 Neskutečná klišoidní komiksová nuda,ve které funguje jen mytologie kolem lanternů a Mark Strong jako Sinestro.
dráza
dráza
888 bodů
5.5
Mám ráda Dc komixi ale tohle nebylo nic moc asi si zjistím další věci o tom hrdinovy. ještě nemám green lantern ve svým zorným poli.
Kuroni
Kuroni
652 bodů
4.5
Jeden z nejslabších superhrdinských filmů všech dob.