Ant-Man

76%

Komentáře a recenze 76

Dle počtu bodů
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
8
Ant-man sazí na zobrazení světa z miniaturní perspektivi na Michaela a 3D. A všechny sázky všli jen to 3D je takové až moc nenápadne já nemám rád když na sebe 3D upozornuje až nezdravě moc ale tady je takové až moc nenápadné ale stále můžu říct že se na to kouká ve 3D moc pěkně. Dobře odvedená Marvelovka doporučuji.
kijifa
kijifa
335 bodů
8.5
Malá velká podívaná. Za mě letos rozhodně lepší než druzí Avengers.
dana-hrozkova
318 bodů
7.5
nebylo to špatné, přesto je to asi nejslabší novodobá Marvelovka. Možná je to tím, že film je cílený víc rodinná podívaná. Ve filmu je dostatek humoru, akčních scén je dostatek, ale jsou přehledné. Velkým plusem je Michael Douglas, který se zhostil role s bravurou a noblesou. Už se těším na začlenění Antmana do dalších Marvelovek.
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
8
Po těch produkčních problémech jsem se o Ant-Mana bála, ale dopadlo to dobře! Velmi milé překvapení: slušná akce (Wrightův rukopis), fungující humor, nepřekvapivě skvělý casting (Peña rulez).
byland
309 bodů
9
Prostě opět skvělý Marvel!
surowka
303 bodů
8.5
mnohem lepší něž druzí avengers
  • vtipné
  • Duglas
  • krátké vlasy lilly to je zločin
taliz
taliz
257 bodů
6.5
Marvelovka co nezklame, zajímavý hrdina
Mr.T
246 bodů
8
Velmi příjemné komiksové překvapení. Po všech těch filmech, které se předhánějí v počtu zničených budov a měst s tisíci mrtvými, kteří ale zákonitě musí zemřít mimo záběr, aby to diváky nepohoršilo, je velmi příjemné vidět filmík s pár mrtvými a jedním větším výbuchem, který si na nic nehraje. Nejvelkolepější scéna se dá přeci natočit v dětském pokojíčku! :-) Akce je tak akorát a je docela zajímavá. Fajn je značné zapojení mravenčí armády do dění. Douglas a spol. si to dávají výborně a člověku nejsou postavy ukradené. Nejvíc ale překvapil Pena, který si hláškujícího jednoduchého zlodějíčka užívá parádně. Víc komediálních rolí pro něj! :-) Rozhodně mi sedlo komornější ladění filmu, kde se člověk neztrácí v tisíci různých postav. Za mě tedy ideální letní oddychovka, která se mi líbila rozhodně více než Avengers 2 (což se asi shodnu s většinou) i Strážci Galaxie (což se asi neshodnu :-)). Poučení: Má něco symbolizovat vykolejení mašinky na plátně ten samý den, co šla lokomotiva ČD blíže zákazníkům na Masaryčce? :-)
Petka88
Petka88
223 bodů
9.5
Já ty komiksáky vyloženě žeru! Ant-man se u mě na žebříčku oblíbenosti usadil hned za Thora! Nikdy by mě nenapadlo, že v roli hrdiny uvidim zrovna Paula Rudda, o to víc mě film mile překvapil :) Děj napínavej, o vtípky taky není nouze a na Evangeline Lilly bych se vydržela koukat klidně celej den :P
spooneres
221 bodů
8.5
Stále dokola to samé, jen rodinné hodnoty jdou více do popředí, stejně jako jasně vyprofilované postavy a více humoru, který dodává především bourák Michael Peňa. Jestli se tu dá mluvit přece jen o něčem novém, pak jsou to jen a pouze perky ústředního hrdiny, jelikož vizuální kejkle jsou pečlivě inscenované a zmenšování a zvětšování je zpracováno bravurně, dynamicky, zábavně. Bohužel je ale Reed jinak vcelku rutinér, protože takhle děravý scénář nemůže být u filmu s jakýmikoliv ambicemi a to platí i pro Marvelovky o záchraně světa.