Šéfe, jsem v tom!

50%
Šéfe, jsem v tom!
Šéfe, jsem v tom!
Thea je sekretářka v jednom malém vydavatelství. Její rodiče zemřeli při autonehodě, a ona musela opustit školu a postarat se o svojí mladší sestru. Jenže sama o sobě si myslí, že je nula, a podle toho také žije. Její šéf jí místo dobré práce nutí mýt a venčit svého psa, a peskuje jí, když přijde o čtyři minuty pozdě do práce. Jednoho dne má ale Thea dostat padáka, a tak řekne, že je těhotná. Jako těhotná nesmí být ze zaměstnání vyhozena. Jenže na těhotenství jen tak někdo nezapomene, a když se to v práci rozkřikne, je nucena několik měsíců předstírat, že je stále těhotná. Nakonec si to tak vsugeruje, že tomu i sama věří. Jenže jednoho dne to praskne, a Thea bude mít co vysvětlovat.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
5
Jak se vyhnout propuštění v práci? Ženy to mají jednoduché. Mohou předstírat že jsou těhotné, čímž podle zákona výpověď dostat nemohou. A právě tímto způsobem se hrozící výpověď rozhodla řešilt Thea Clayhill, s tváří Lindsay Lohan. Šance pro bláznivou romantickou komedii? Námětem snad, tímto zpracováním však ani omylem. O hlavní postavě by se dalo předpokládat, že je charakterově krapet střelená, ale to se i přes viditelné snažení představitelky prostě nějak nepovedlo. Příběh také zaráží snahou se dotknout satiry, kancelářské a romantické komedie zároveň. To ale bylo chybou. Nic z toho nevyčnívá svým důrazem na stav věci a tak celý koncept jako celek prostě nefunguje jak by měl. O nějakých emocích není potřeba se zmiňoval už vůbec. Vznikla prachobyčejná situační komedie ukazující Lindsay Lohan plnou energie do života, čímž si nějaký ten dojem u diváků bohužel nezískala. Na takovou zásluhu to chtělo daleko více propracovanější scénář a pevnější režisérskou ruku. Neshlédnutelný sice snímek není, ale v paměti v dobrém slova smyslu také nijak neutkví.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Nevýrazný a nezajímavý výkon LL, už to není ta malá roztomilá holčička. Téma je ale zajímavé a řeší problém, který může řešit každá z nás. Typické prostředí amerických romantických komedií, které nenadchne ani neurazí. + není to dlouhé, dá se na to podívat

Dodatečné informace

Původní název:
Labor Pains (více)
  • USA Šéfe, jsem v tom!
  • USA Labor Pains
  • USA Afer-engyos
Premiéra v ČR:
5. 7. 2023
Země původu:
USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
1,9 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Šéfe, jsem v tom! je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch