Ruslan

50%
Ruslan
Bývalý ruský gangster Ruslan (Steven Seagal), který je nyní kriminálním romanopiscem, se vrací domů. Tam zjišťuje, že jeho dcera byla zabita. Jeho temná minulost ho pomalu pohlcuje. Toužící po pomstě se Ruslan vrací do života, aby zabil vrahy své dcery. (oficiální text distributora)



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Filmy se Stevenem Segalem nemám příliš rád, ale Ruslan mě až tolik neirituje. Ve filmu je spousta klišé a s troškou nadsázky by se dal příběhově označit, jako 96 hodin C.. přesto je to jeden z mých nejoblínenějších filmů se Stevenem.. proto těch skvělých 65% :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Klasika, ''někdo ublížil mé rodině a já si ho najdu a cestou pobiju 100 lidí. A to zcela sám.'' Snad všechny Seagalovy filmy jsou stejné. V poslední době už nejsou co bývali a stále se opakujou. Kamera v bitkách a akčních scénách je nesnesitelně roztřepaná a diváka ochudí o skvělou podívanou a tím sráží celý film ke dnu.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
8
CHA, CHA. Z tvůrců tohoto filmu znám jen Stevena Segala. Od nich jsem teda nic nečekal. Od Stevena jsem sice něco čekal, ale předpokládal jsem, že tenhle film bude zase nějaký slabý "béčko". Všichni víme, že už je starej, tlustej a filmy z poslední doby (pro mě od roku 2001) stály za houby (alespoň z mého hlediska). No překvapil mě. Film je asi "béčko", ale vydržel jsem se dívat bez odcházení a dokonce jsem se i bavil (asi už jsem taky starej, tlustej a mám pro podobný týpky pochopení). Stevene jen tak dál.
  • výkon Seagala, vlastně celý film

Dodatečné informace

Původní název:
Driven to Kill (více)
  • Kanada Ruslan
  • Kanada Driven to Kill
  • Kanada Le prix du sang
Země původu:
Kanada, Rusko, USA
Rozpočet:
10 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění