Staří a neklidní

57%
Staří a neklidní
Plakát traileru
Byl to geniální nápad. Ale místo toho se dokonalý zločin změnil v dokonalou katastrofu v bláznivé komedii s Morganem Freemanem, Christopherem Walkenem, Marciou Gay Harden a Williamem H. Macym. Charles, Roger a George jsou příkladnými a poctivými hlídači v muzeu. Když se k nim však donese, že jejich nejoblíbenější umělecká díla budou odeslána do jiného muzea, společně zosnují plán, jak originály zaměnit za padělky. Vše se lupičům – zelenáčům daří podle představ až do prvního zaškobrtnutí. Pak už je čeká jen zběsilý útěk v komedii, jež potvrzuje, že na trochu nové zábavy nejste nikdy příliš staří.



evismaior
evismaior
4 254 bodů
6
Tři potrhlí postarší hlídači z galerie se rozhodnou ukrást svá oblíbená umělecká díla, jímž hrozí přesun do dalekého Dánska. Walken, Freeman a Macy jsou do svých rolí obsazení opravdu povedeně, leč drobná úskalí, která hrdinům stojí v cestě, jsou taková předvídatelná a dost nenápaditá. Myslím, že s tímhle castingem to mohlo mít daleko větší potenciál.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
5.5
Chlápci z muzea v loupežné akci.Docela dobrý snímek a humor zde ujde.Freeman a Walken jako muzijní zloději.Tento snímek je krimi komedie a celkem ujde.Dávám tomuto filmu dobrých 55 procent,což je však spíše průměr.Lze zde zahlédnout krásné umělecké předměty a město Boston.Film na deštivé víkendové odpoledne!

Dodatečné informace

Původní název:
Staří a neklidní (více)
  • USA Staří a neklidní
  • USA The Lonely Maiden
  • USA The Maiden Heist
Země původu:
USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
0,1 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění