Road Trip: Pivní pong

48%
Road Trip: Pivní pong

Je čas vyrazit! Andy nechává svou přítelkyni Katy doma a začne si naplno užívat radostí vysokoškolského života. A když si vzpomene, kolik zábavy si užil se svou dávnou kamarádkou Jennou, jež se stala modelkou, sebere se a ještě se dvěma spolubydlícími vyrazí za autobusem plným sexy modelek na národní pivní turnaj. Podaří se jim dostat se na soutěž včas a získat titul? Andy ovšem netuší, že v téže době se Katy rozhodne vydat se na univerzitu, aby mohla být svému miláčkovi nablízku. V americké komedii Stevea Rashe hrají Preston Jones, Michael Trotter, Daniel Newman, Julianna Guillová ad.(oficiální text distributora)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Pivní pong do puntíku splnil mé očekávání. Naivní, předvídatelné a neskutečně tupé - stejně jako většina teenege horny komedií ze zámoří. Pár hodin po zhlédnutí už ani nevím, o čem to pořádně bylo (jestli vůbec o něčem). Je to jen takový soubor scének, z nichž jen tak desetina není vysloveně trapná..
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Toho režiséra Rashe by někdo měl zbavit způsobilosti k natáčení filmů. Zprznil prcičky a teď i Road Trip. Zde to sice není až tak příšerné jako u prciček, protože je to více zaměřené na romantickou linku a není zde mnoho vůlgarního a fekálního humoru, ale jde vidět, že tvůrci bez toho neumí pracovat. Takže je z toho docela nudné 90-ti minutová rádoby pokračování téměř kultovního Road Trip.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
4
Se skvělou jedničkou to nemá skoro nic společného. Prostě jenom další pokračování, které se pase z úspěchů předchozího dílu.

Dodatečné informace

Původní název:
Road Trip: Beer Pong (více)
  • USA Road Trip: Pivní pong
  • USA Road Trip: Beer Pong
  • USA Road Trip 2
  • USA Road Trip - Beer Pong
  • USA Road Trip : Beer Pong
Premiéra v ČR:
11. 8. 2009
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Road Trip: Pivní pong


Powered byJustWatch