Robot Chicken: Star Wars Episode II

80%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8.5
Pokud milujete Hvězdné války a Robot Chicken,tak tohle je váš mokrý sen,protože zde se tyto dvě značky skloubily a výsledkem je nekorektní a zábavná podívaná,která si si navzájem ze sebe bere to nejlepší. Dlouho jsem se tak nenasmál a nepobavil. Ve výsledku je to krapet slabší než první díl,ale stále velmi vtipné.
Pete69
Pete69
30 053 bodů
6.5
Ale jo, docela prča. Pro fanoušky Star Wars buď urážka, pro fanoušky se smylsem pro humor ještě větší sranda, než pro mě. Ze zvědavosti se podívám i na ostatní díly. Nemá to ani půl hoďky, takže se to dá. Párkrát jsem se zasmál a postavičky jsou dobře udělané. Dvojka mi přišla podobné kvality, jako jednička.
kubas369
4 086 bodů
10
Pro fandy jasná záležitost, pro ty co film jen vyděli by to taky mohla být sranda ale né asi taková jako pro ty blázny, ke kterým taky patřím, co tohle žerou. Ale ano zkopíroval jsem komentář z prvního dílu protože hodnocení a úroveň srandy zůstává stejná tak proč by nemohl být stejný i komentář, že :).
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Já osobně animované filmy až na vyjímky nemusím, proto to hodnotím podle toho co řekne můj bratr (10 let). Zkombinuji své pocity a přídám jeho bylo to dobrý/bylo to na prd ---> z toho vznikne mé hodnocení v %, ale jako podstatný bod animáků beru kouknout jako celá rodina, nebo nedoporučuji koukat vůbec. Proto tento komentář použiji u většiny animáků, jen u opravdových vyjímek hodím něco více obsáhlého. Souhrn: Pro děti ideální.