Blood Night: The Legend of Mary Hatchet

48%
Blood Night: The Legend of Mary Hatchet

Děj filmu začíná zcela nevinně. Odehrává se v domě manželského páru, kde se všichni chystají poklidně spát. Nemají přitom ani tušení, že se tato noc zapíše do dějin jako nejkrvavější noc historie města. Dcera Mary brutálně zavraždí své dva rodiče. Příběh pokračuje, když se Mary ocitá v psychiatrické léčebně, kde se stává obětí zvrhlých choutek jednoho ošetřovatele. Po pár měsících porodí dítě, lékaři ji ale řeknou, že zemřelo při porodu. Mary chytá další záchvat a jejího řádění se musí chopit policice. Co se ale stane dvacet let po tomto incidentu? (Kuroni)




Pas
Pas
6 225 bodů
0.5
Tohle by bylo strašný i před třiceti lety. Nejlepší je první čtvrthodinka (včetně úvodních titulků). Ta je natočena ještě celkem atmosfericky a titulky vypadaji cool. Taky je nám tu hned vyzrazena pointa (?!) o totožnosti vraha. Obávám se, že ji tvůrci mysleli vážně a chtěli, aby to fungovalo jako překvapení. To se jim hrubě nepovedlo. Zbylá hodina filmu je už jen amatéřina s otřesnými herci, kteří hrají dementní teenagery dělající všechno proto, aby byli co nejdříve zabiti. Nemůžu si pomoct, ale toto by natočil každý, kdo udrží kameru v ruce. Praví fandové žánru, kteří chtějí vzdát hold oldschool hororům, vymyslí originální a zábavný námět a natočí něco jako Behind the Mask: Rise of Leslie Vernon nebo si aspoň vyhrají se stylizací jako The House of the Devil.
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Celou dobu se tam něco děje, to se musí nechat, ale první půlka by šla shrnout do 1 slova - porno. Druhou půlku bych označil jako tisíckrát omývané klišé téma, k tomu ta kamera alá "Tisíc a jedna noc"..No bída, být lepší kamera a méně porna bylo by to klidně na 3..

Dodatečné informace

Původní název:
Blood Night: The Legend of Mary Hatchet (více)
  • USA Blood Night: The Legend of Mary Hatchet
  • USA Blood Night - Die Legende von Mary Hatchet
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění