Angelina Jolie čelí nepokojům v Londýně

Angelina Jolie čelí nepokojům v Londýně
Spontánnost rozvášněného davu už na vlastní kůži pocítil například Jamie Oliver, jehož birminghamská restaurace Jamie's Italian byla vyrabována toto úterý. Justin Bieber posílá Britům přes Twitter modlitby a Kristen St
angelina-jolie-celi-nepokojum-v-londyne-1
ewart,  hvězda z upíří série Twilight se raději rozhodla sledovat dění z opačného břehu. Co ale zahnalo křehkou krásku za oceán, nechává Angelinou Jolie, která je zvyklá v akčních filmech kosit nepřátele pohledem, naprosto klidnou.

Server Huffington Post uvedl, že Angelina, Brad Pitt a jejich šest dětí nemají v úmyslu prchat. Angleina prý "navštívila některé z nejnebezpečnějších míst na planetě a nehodlá se pakovat jen proto, že se násilnická mládež rozhodla vyrazit do ulic." Jako bychom ji to viděli říkat v upnuté kombinéze s pásem nábojů a pistolemi u pasu.

Pravdo
angelina-jolie-celi-nepokojum-v-londyne-2
u je, že pokud by výtžníci chtěli vzít hvězdný pár útokem, museli by se dostat do luxusní čtvrti Richmond, která je naprosto stranou všech nepokojů, a zdolat soukromou ochranku, která střeží jejich dům. Nehledě na to, že na konci všeho úsilí by je čekali velmi rozezlení pan a paní Smithovi.
Snad jen zbývá dodat na okraj, že femme fatale akčních filmů bývala vášnivou sběratelkou chladných zbraní (tj. nožů, mečů, dýk, šavlí, palcátů a prakticky čehokoli, co k zabíjení nepotřebuje střelný prach). Přestává tím být jasné, o jakou stranu bychom se eventuálně měli bát.

Související osoby