Malin Akerman vrací úder

Malin Akerman vrací úder
Nejsou to ani dva dny, co se Malin Akerman (Watchmen) objevila v naší revue naposled. Zatímco tehdy to bylo ve spojitosti s jejím (fanoušky vysněným) románkem s hvězdou seriálu Přátelé Jennifer Anniston, tentokrát je řeč o čistě kariérních úspěších.
Zdá se totiž, že Malin Akerman zatluče poslední hřeb do profesní rakve herecké kolegyně Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty), jejíž problémy s alkoholem už jsme také několikrát zmínili. Stoupající hvězda dříve úspěšnou herečku nahrazuje v natáčení snímku Inferno: A Linda Lovelace Story.
Navzdory tomu, že studio už s Lindsay Lohan nafotilo promo fotky, byla z projektu po nedávných problémech vyřazena. "Lindsay byla nakonec z natáčení vyškrtnuta, protože je téměř nemožné jí rozumně pojistit... a protože producenti si Malin Akerman doslova zamilovali." potvrdil člen štábu.
Akerman, která se v mainstreamové filmové produkci poprvé předvedla v malé, avšak výrazné roli manželky Freakshowa z komedie Zahulíme, uvidíme, zažila opravdový boom zejména po uvedení superhrdinského eposu Watchmen. V současnosti pracuje na řadě filmových projektů.