Hogwarts Legacy: Konečně hra, na kterou fanoušci Harryho Pottera léta čekali

Hogwarts Legacy: Konečně hra, na kterou fanoušci Harryho Pottera léta čekali
Hogwarts Legacy | Avalanche Software
Snili jste o hře, která vám dovolí opravdu vstoupit do světa Harryho Pottera? Tak konečně je tady! Jmenuje se Hogwarts Legacy a její tvůrci se vytasili s opravdu působivým debutovým trailerem, který slibuje velkolepé herní dobrodružství v otevřeném světě plném nejrůznějších úkolů (snad jen tu úpravu hudebního motivu po vzoru Avengers si mohlo studio odpustit).
Hogwarts Legacy
Ve hře se vžijeme do postavy jednoho ze studentů, který v sobě ukrývá klíč k dávnému tajemství, jež by mohlo zničit kouzelníky. Budeme poznávat Bradavice, známé okolní lokace a seznamovat se s ostatními studenty.
Oficiální popis distributora je následující: Zažijte život studenta na Bradavické škole čar a kouzel jako nikdy předtím. Vydejte se na nebezpečnou cestu za odhalením skryté pravdy. Budete rozvíjet schopnosti své postavy, ovládat mocná kouzla, zdokonalovat bojové dovednosti a vybírat společníky, kteří Vám pomohou čelit smrtícím nepřátelům. Hra je ve vývoji pro PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One a Xbox Series X/S. Vyjít by měla příští rok v říjnu.
Hogwarts Legacy
Hogwarts Legacy