Joker: Podle hlavní herečky film pokračování nepotřebuje

Joker: Podle hlavní herečky film pokračování nepotřebuje
Joker | Warner Bros.
Jelikož to Joker (2019) dotáhl i na Oscary, kde dokonce získal nejvíce nominací, člověk by si myslel, že se tím šance na pokračování zvýší. Na takovou úvahu odpovídala i herečka Zazie Beetz, která ztvárnila Arthurovu atraktivní sousedku. Její odpověď však mohla být pro mnohé překvapující.
"Nevím. Film snad ani pokračování nepotřebuje. Myslím, že když se nesnažíte něco příliš dojit, je v tom mnoho síly. Kdyby však Todd uznal, že film pokračování potřebuje, určitě by to byla nejlepší osoba, která by to dokázala udělat vkusně. Opravdu mu věřím. Je velice chytrý a kreativní."
Režisér Todd Phillips původně opravdu neplánoval žádné pokračování, nicméně po velkém úspěchu přiznal, že by rád viděl film s Batmanem, který by byl zasazený do světa Jokera. Pokud by se opravdu opět chopil režie a scénáře, herečka by se údajně do dvojky ráda zapojila. Joker na Oscarech zvítězil ve dvou kategoriích – Nejlepší hlavní herec za výkon Joaquina Phoenixe, který tak získal svou vůbec první zlatou sošku, a v kategorii Nejlepší filmová hudba, za kterou si cenu odnesla Hildur Guðnadóttir.
Uvítali byste pokračování?
Joker
Zazie Beetz, Joaquin Phoenix