• Filmy
  • Seriály
  • VOD
  • Žebříčky
  • Videa
  • Články
  • Osobnosti
  • Uživatelé
  • Kontakt
Automaticky

© 2023 Kinobox.cz

Hledat film, seriál...
  • Osobnosti
  • Uživatelé
  • Kontakt
  • Filmy
  • Seriály
  • VOD
  • Žebříčky
  • Videa
  • Články
•31. 3. 2017, 13:00

Jiří Langmajer: "Moje oblíbená komedie je třeba Fotr je lotr"

jiri-langmajer-moje-oblibena-komedie-je-treba-fotr-je-lotr
Jiří Langmajer a Hynek Čermák. | Bioscop
Znovu se vrhá do peřejí! Oblíbený český herec Jiří Langmajer se již jednou na filmovou vodu vydal a prožil si dramatický příběh Na vlastní nebezpečí. Tentokrát ho čekají poklidnější vody v rodinné komedii Špunti na vodě.
51eb58ce40e78973eae7f7940a459b055b5072c33
Špunti na vodě | Vojtěch Resler
Liší se nějak natáčení rodinné komedie například od natáčení dramatu? Je na place uvolněnější atmosféra nebo se vyskytnou dramata i při filmování lehčích žánrů?
Já jsem žádné velké drama nikdy nenatáčel, ale když to srovnám například s natáčením filmu Na vlastní nebezpečí, tak tady to byl určitě větší klídek. Při podobném natáčení je hlavně důležité, jaký se sejde štáb. A díky tomu je to natáčení fajn. Atmosféra byla uvolněnější hlavně díky panu režisérovi.
Jak se vám spolupracovalo s Jiřím Chlumským? Už jste se někdy pracovně potkali?
Já jsem ze spolupráce s ním nadšený, až unešený. Kdysi jsme se s Jiřím Chlumským setkali a plánovali nějaký společný film, který se ale později bohužel netočil kvůli penězům.
Jezdíte na vodu i mimo natáčení? Jste příznivcem kempování, houbaření a podobných prázdninových kratochvílí nebo raději jedete někam k moři?
Já se ve svém volném čase jezdím potápět. To je moje forma spojení s vodou.
d1a2bdb8aeb8c6135debcf603f9072fabac9ffd78
Špunti na vodě | Bioscop
Jaká je vaše oblíbená rodinná komedie?

Moje oblíbená komedie je třeba Fotr je lotr. Ale podle jedné skvělé komedie jsme jednou dělali i divadlo - Když Harry potkal Sally. To je strašně starý film, který dostal Oscara za scénář, a byla to fantastická komedie, ale to už asi nikomu nic neřekne.
Jak jste zvládali takový houf dětí a dorostenců na place? Nebylo občas nutné vžít se opravdu do rodičovské role a trochu je zkrotit?
Mám být upřímný? Já mám už děti dospělé, takže mě to už trochu zmáhalo. Ten věčný křik, vrčení, pískání, kvičení, plácání - prostě mě to zmáhalo psychicky, nicméně děti mám rád. Ale tady jich bylo trochu víc, než bych normálně dokázal snést.

Anketa

Související osoby

Jiří Chlumský
Jiří Chlumský
Jiří Langmajer
Jiří Langmajer

Související tituly

Špunti na vodě
64%
Špunti na vodě
  • Komedie
  • Rodinný
Na vlastní nebezpečí
47%
Na vlastní nebezpečí
  • Dobrodružný
  • Drama

Související články

Když Langmajer, Čermák a Vilhelmová vyrazí na vodu... Jaké bylo natáčení populární komedie?
Rozhovory•27. 6. 2018
Když Langmajer, Čermák a Vilhelmová vyrazí na vodu... Jaké bylo natáčení populární komedie?
CZ tržby: Langmajer to nandal Bourneovi a krotitelkám duchů!
Premiéry•1. 8. 2016
CZ tržby: Langmajer to nandal Bourneovi a krotitelkám duchů!
Ve Špuntech na vodě budou sjíždět řeku Langmajer, Liška, Čermák a kupa dětí
Filmy•13. 7. 2016
Ve Špuntech na vodě budou sjíždět řeku Langmajer, Liška, Čermák a kupa dětí

Novinky na Kinoboxu

Znepokojivost má tvář. Bill Skarsgård traumatizoval dětské herce a může se vyrovnat legendárnímu otci
Revue•29. 3. 2023
Znepokojivost má tvář. Bill Skarsgård traumatizoval dětské herce a může se vyrovnat legendárnímu otci
Z Oscarů do vazby. Vycházející megastar Marvelu Jonathan Majors má velký problém
Revue•29. 3. 2023
Z Oscarů do vazby. Vycházející megastar Marvelu Jonathan Majors má velký problém
Hitchcockovi Ptáci slaví 60 let. Hlavní herečka si však z natáčení odnesla šrámy na těle i na duši
Filmy•29. 3. 2023
Hitchcockovi Ptáci slaví 60 let. Hlavní herečka si však z natáčení odnesla šrámy na těle i na duši

Anketa

Automaticky

© 2023 Kinobox.cz

Filmy
  • Premiéry v kinech
  • Filmy na Netflixu
  • Filmy na HBO Max
  • Filmy na Disney+
Seriály
  • Seriály na Netflixu
  • Seriály na HBO Max
  • Seriály na Disney+