WandaVision bude pro marvelovský svět něčím nevídaným

WandaVision bude pro marvelovský svět něčím nevídaným
WandaVision (2021) | Disney
Další nadílka z marvelovského světa bude vcelku pitoreskně vyhlížející spinoff seriál WandaVision (2021), ve které se objeví postavy Scarlet Witch a Visiona. Díky svému pojetí seriál krapet připomíná třeba komediální seriál I Love Lucy (1951), případně i něco z Roseanne (1988), když už se teda má jednat o domácí rodinné prostředí. Vzhledem k superhrdinskému původu hlavních hrdinů ale víme, že WandaVision vezme vědci z trošku jiného soudku. A potvrzuje to i představitel Visiona, tedy herec Paul Bettany, který v rozhovoru pro Collider řekl, že nás čeká něco, co bude opravdu hodně neobvyklé, ale stále se to bude pevně vázat na celý ustanovený marvelovský univerz, který rozšířila už řada filmů.
"Myslím, že vás to přinutí na celý marvelovský univerz pohlédnou ve zcela jiném světle, ale řekl bych, že to do toho světa rozhodně patří. S každou další vydanou epizodou budou moci diváci odkrývat tuto krásnou hádanku vrstvu po vrstvě, dokud nebude vše dávat smysl. Všechny ty šílenosti se budou něčeho týkat."
I když filmy od Marvelu téměř vždy slaví u diváků obrovský úspěch, přesto je třeba si dávat pozor, aby své diváky od tématiky superhrdinů neomrzely. WandaVision si však s tímhle pravděpodobně nemusí lámat hlavu. Ono bizarní pojetí je natolik poutavé, že budoucí seriál bude jistojistě slavit úspěch.
Elizabeth Olsen, Paul Bettany
WandaVision | Disney