Resident Evil: Netflix konečně přestal mlžit, potvrdil připravovaný seriál a víme i něco málo o příběhu

Resident Evil: Netflix konečně přestal mlžit, potvrdil připravovaný seriál a víme i něco málo o příběhu
Resident Evil | Netflix
Před pár měsíci se objevila informace, že nás seriál zavede do městečka Clearfield ve státě Maryland, kde se 26 let od vytvoření T-Viru začne projevovat nákaza. Fanoušci byli z uniklých informací poněkud zmatení. Podle původní herní série byl T-Virus objeven v roce 1981 a v Racoon City propukl v roce 1998. Pokud k tomu přidáme zmínku o 26 letech, musel by se seriál odehrávat v roce 2007. Na to ale podle všeho naštěstí nedojde.
Server IGN totiž vypustil i synopsi a ta naštěstí Raccoon City zahrnuje. Konkrétně zde budeme sledovat příběh sester Jade a Billie Weskerovi (není nicméně jisté, zda ještě před nákazou nebo během propuknutí). Dále tu pak bude druhá linie, která nás přesune do budoucnosti. V ní už téměř lidstvo vymřelo a Jade se snaží přežít ve světě, který zpustošil T-Virus.
Resident Evil bude mít osm epizod, datum premiéry stanice neuvedla. Laťka není filmovou sérií nasazena vysoko (neříkám, že nemá dobré díly nebo momenty, ale rozhodně mohla dopadnout lépe), tak uvidíme, jak si s adaptací Netflix poradí. Zaklínač má své mouchy, ale rozhodně nedělá hrám ostudu.
Martin Crewes, Milla Jovovich, James Purefoy
Henry Cavill