Podfu(c)k: Seriálová verze kultovní gangsterky Guye Ritchieho na prvních fotkách

Podfu(c)k: Seriálová verze kultovní gangsterky Guye Ritchieho na prvních fotkách
Napřed si připomeneme původní geniální film Guye Ritchieho trailerem:
Podfu(c)k
Originál rychle dosáhl statusu kultu a bylo by ošemetné se pokusit něco takového zopakovat v rámci televizního formátu. Seriálová verze proto nebude klasickou předělávkou filmu. Studio Sony, které show natáčí pro streamovací platformu Crackle, pojalo desetidílný seriál ve stylu volné adaptace. Budeme tedy ve stejném světě, jako hrdinové původního filmu, seriál by měl mít i stejnou atmosféru a styl, nabídne ale úplně nové postavy - partu dvacátníků, kterým se podaří ukrást náklaďák plný zlatých cihel. Ty hodlají následně využít k tomu, aby se prosadili v londýnském podsvětí.
V hlavní roli se můžeme těšit na Ruperta Grinta, jehož znají filmoví nadšenci především jako zrzka Rona Wesleyho z Harryho Pottera. V seriálovém Podfu(c)ku si zahraje bohatého šílence Charlieho Cavendishe. V dalších rolích se objeví Dougray Scott (Den Triffidů) a Ed Westwick (Super drbna).
Seriál by měl mít premiéru během roku 2017. Natáčení je momentálně v plném proudu. V galerii článku najdete několik fotek z placu s Grintem.