V Sony Pictures přemlouvají Adama Sandlera, aby přivolal zpět Machry

V Sony Pictures přemlouvají Adama Sandlera, aby přivolal zpět Machry
Pravda, označovat Jacka a Jill (2011) za vyložený propadák je předčasné. Je nicméně průšvih, pokud má nová sandlerovka po měsíci promítání na kontě jen 76 milionů, když je za tu dobu zvykem minimálně 2x tolik. Navíc jsou tu odstrašující recenze, mluvící o nejhorším filmu komikovy kariéry. Většinu svých filmů natočil Sandler pod hlavičkou Sony a to včetně Jacka a Jill. Aby studio vyrovnalo ztráty z poslední sandlerovky, přišlo s tím, že by mohlo vzniknout pokračování komedie Machři (2010) o pěti nedospělých tatíncích. Ač naprosto blbá a prvoplánová, dokázala tahle taškařice vydělat po celém světě 274 milionů dolarů. A to je výrazně lepší číslo, než u Jacka a Jill.
Vše je aktuálně ve fázi vyjednávání se scenáristou jedničky Fredem Wolfem, přičemž Sandler se prý dvojce nebrání. Otázkou je: chceme ji my?
Víte že?...
... chtěl Adam Sandler natočit Machry již v devadesátých letech s Chrisem Farleym (hrál by postavu Kevina Jamese Erica)? Když Farley v roce 1997 náhle tragicky zemřel, Sandler scénář na více jak dekádu odložil do šuplíku.