Kupte si tenisky z Návratu do budoucnosti 2!

Kupte si tenisky z Návratu do budoucnosti 2!
Návrat do budoucnosti 2, který je z velké části situovaný do budoucnosti, nadchl publikum řadou technických vychytávek. Mezi nejslavnější patří hoverboardy, neboli létající skateboardy, o kterých samotný režisér Robert Zemeckis tehdy rozšířil fámu, že opravdu existují a že fungují na magnetický pohon. V příštích týdnech skejťáci z celé Ameriky zavařili telefonní linky firmy Mattel, jejíž logo bylo v rámci producent placementu na skateboardech. V Mattelu rychle vzdali snahu vysvětlovat pravdu a volajícím tvrdili, že kvůli žalobě smějí rozjet produkci až roku 2015. Schválně, jestli se ho dočkáme…
kupte-si-tenisky-z-navratu-do-budoucnosti-2-1
… ale teď už vážně. Dalším ze slavných předmětů byly stylové boty, které se dokázaly samy zavazovat. Je vlastně až s podivem, že to trvalo tak dlouho, než se firma Nike rozhodla k jejich výrobě. Pravda, pořád se samy nezavazují (na to si prý máme počkat do roku 2015, eh), jinak jde ale o přesnou kopii. Pokud po ní toužíte, vyjde vás na nemalé peníze. Jde totiž o limitovanou edici, přičemž utržené peníze půjdou na léčbu Parkinsonovy choroby (trpí jí sám Michael J. Fox, což je důvod, proč se již moc nevěnuje hraní).
Boty se draží na Ebayi a ceny aktuálně začínají někde okolo dvou a půl tisíce dolarů na jeden pár. To je, pravda, slušná pálka. Ale tak je to pro dobrou věc. A ač jsou úchylně futuristické, dle mého prostě vypadají skvěle. Pokud by se mezi vámi našel někdo, kdo by je nakonec skutečně úspěšně vydražil, určitě nám dejte vědět. Rádi tomu věnujeme napínavý článek :)
A nakonec série upoutávek, které akci provázejí: