Sex ve městě tentokrát na střední škole

Sex ve městě tentokrát na střední škole
Původní obsazení Sexu ve městě. Máte tip na odpovídající mladší verze?
Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall
| New Line Cinema
Minimálně to tak vidí Candice Bushnell, jejíž bestseller kdysi posloužil jako předloha úspěšnému seriálu. Ta si aktuálně pouští do ambiciózní knižní sérii The Carrie Diaries. V ní se hodlá zaměřit na náctiletou Cerrie, která teprve coby studentka střední školy nabírá všelijaká ta moudra do života.
Dá se očekávat, že se velmi rychle ozve nějaká televize, aby získala na knihu práva a mohla odstartovat nový úspěšný seriál, tentokrát postavený na mladších tvářích. Je to sice tak trochu „dojení mrtvé krávy“, ale na druhou stranu by omlazení hlavní hrdinky mohlo přivést do fenoménu svěží pohled, nemluvě o zajímavých módních stylech osmdesátých let, ve kterých se mladá Carrie bude pohybovat. S něčím takovým už se rozhodně dá pracovat.
sex-ve-meste-tentokrat-na-stredni-skole-1
Původní obsazení Sexu ve městě. Máte tip na odpovídající mladší verze?
A pokud se ptáte, jak to vypadá s třetím celovečerákem Sexu ve městě, tady jsou vyhlídky na úspěch o něco horší. Druhý díl to slušně v ohlasech zchytal od diváků i kritiků a i když v kinech vydělal takřka tři sta milionů, šlo o jednoznačné komerční zklamání (levnější jednička vydělala o 125 milionů více). Nikdo z tvůrců ani herců se proto zatím k trojce moc nemá. Ale to je nejspíš jen otázka času.
Víte že?...
... seriál se stal tak populárním, že po New Yorku jezdí dokonce vyhlídkový autobus, který vás proveze po místech, které jste v něm mohli vidět?