Krvavý Medvídek Pú se vrací. Pokračování otřesného hororu se snaží děsit ve směšném traileru

Krvavý Medvídek Pú se vrací. Pokračování otřesného hororu se snaží děsit ve směšném traileru
Medvídek Pú: Krev a med 2 | ITN Distribution
Někdy stačí k relativnímu úspěchu fakt málo. Medvídek Pú: Krev a med utržil v kinech pouhých 5 milionů dolarů a zanechal za sebou velmi negativní reakce, které snímek řadí mezi nejhorší filmy loňského roku, což jen utvrdily nedávné nominace na Zlaté maliny, jež jsou navíc zcela zasloužené. Hororová variace na Medvídka Pú, v níž slavný milovník medu a jeho zvířecí kamarádi zvlčeli, stali se z nich krvelačná pomsta a chtěli se nyní dospělému Kryštůfkovi Robinovi pomstít, totiž byla opravdu otřesným zážitkem, který připomínal spíš hodně nepovedený amatérský film než horor, co si zaslouží jít do kin. Požadovaný nadhled, jenž si fanoušci podobně zvrácených béčkových úletů přáli, se nedostavil a režie Rhyse Frake-Waterfielda byla se svými pokusy o děsivou atmosféru spíše směšná.
Medvídek Pú: Krev a med 2
Medvídek Pú: Krev a med 2
AI
54%
I když se však film v podstatě nikomu nelíbil, producentům přišlo jako dobrý nápad natočit druhý díl. Doufají totiž, že i tentokrát vyvolají trailery a obrázky stejnou virální smršť jako v případě jedničky a lidé přeci jen přijdou do kina. Něco mi ale říká, že podruhé se ani ta hrstka jedinců, co minule naletěla, do multiplexů už nejspíš nepohrne. Medvídek Pú: Krev a med 2 se chce svézt na klasické vlně sequelů, tvůrci tak dostali evidentně o trošku větší rozpočet a už v upoutávce je všeho víc.
Máme tu víc Medvídkových kamarádů, takže dojde např. na Tygra bažícího po krvi, dostaneme také větší porci zabíjení i absurdních „killů“ a tvůrci se snaží budit dojem, že se ještě více pustili ze řetězu. Medvídek Pú a ostatní zvířátka ze Stokorcového lesa se totiž chtějí Kryštůfkovi pomstít tím, že zaútočí na jeho rodné město a nenechají v něm kámen na kameni.
Medvídek Pú: Krev a med 2: trailer | ITN Distribution
Bohužel to ovšem vypadá, že kvalitativně se druhý díl příliš neposune. Masky zvířecích hrdinů vypadají pořad spíše legračně než děsivě, vraždící sekvence také nevyznívají dvakrát přesvědčivě a o amatérských hereckých výkonech ani nemluvím. Tohle bude zřejmě podívaná jen pro opravdové „fajnšmekry“. Tak uvidíme, zda se nakonec dočkáme i završení této nechtěné trilogie.
Pokud si chcete pustit nějakou lepší žánrovku, podívejte se na žebříček nejlepších hororů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: ITN Distribution