„Ten Asiat z Rychle a zběsile“ zrežíroval hororovou komedii plnou klasických monster

„Ten Asiat z Rychle a zběsile“ zrežíroval hororovou komedii plnou klasických monster
Shaky Shivers | Universal Pictures
Kang v novém rozhovoru pro Hollywood Reporter prozradil, že snímek natáčel pět týdnů v roce 2020. Příběh se točí okolo dvou holek pracujících ve zmrzlinárně (hrají je Brooke Markham a VyVy Nguyen), které uvíznou v opuštěném táboře, kde se díky knize magických kouzel dostanou do kontaktu s řadou klasických filmových monster. Což zní jako mix Chaty v horách a Lesního ducha.
Shaky Shivers
Shaky Shivers
44%
Scénář napsali Aaron Strongoni a Andrew McAllister, který s námětem přišel po natočení dokumentu o Gabrielu Bartalosovi, legendárním trikaři, jenž pracoval na Darkmanovi Sama Raimiho, sérii Leprechaun a mnoha dalších titulech. Kang si scénář přečetl a hned se prý hlásil o to, aby ho mohl režírovat.
„Nechtěl jsem dělat něco zbytečně velkého, masivního,“ řekl Kang. „Myslím si, že hodně lidí očekávalo kvůli mému spojení s velkými akčními trháky, že něco takového jako režisér i natočím.“ Velkým akčním filmem Shaky Sivers skutečně, pokud budeme vycházet z upoutávky, není. Jeví se spíše jako osmdesátková hororová komedie, která chce vzdát poctu žánru a nehodlá se brát vážně.
Shaky Shivers: trailer | Cineverse
Vlkodlaci, zombie, čarodějnice, možná bigfoot, směšně (ale v dobrém slova smyslu) oldschoolové masky a k tomu nápis na konci traileru „Režírováno Asiatem z Rychle a zběsile“. Shaky Shivers bude buď hrozně dobře fungovat jako zábavná pitomost (a že trailer má své momenty), nebo půjde o slepý výstřel. Když už se ale mají herci pouštět za kameru, tenhle přístup je nám rozhodně sympatický.
Snímek zatím nemá datum premiéry, minimálně do amerických kin by se ale měl podívat ještě letos. Vy se mezitím můžete u nás v databázi podívat na žebříček nejlépe hodnocených hororů roku 2023.