Zach Galifianakis se v nové komedii oholil. Alan z Pařby ve Vegas je k nepoznání

Zach Galifianakis se v nové komedii oholil. Alan z Pařby ve Vegas je k nepoznání
The Beanie Bubble | Imagine Entertainment
Po těch letech si logicky nikdo neumíme Galifianakise bez vousů ani představit. Občas se jeho charakteristický plnovous zmenšil, někdy naopak narostl, ale celou dobu zdobil jeho tvář. S tím je nyní konec, neboť se kompletně oholil pro nový film Apple TV+ The Beanie Bubble.
The Beanie Bubble: trailer | Imagine Entertainment
Připadá vám to jako životopisný film o chlápkovi, který vymyslel nějaké plyšáky? Nepletete se. V poslední době se v Hollywoodu na podobné příběhy zaměřili a story zakladatele filmy Ty Warnera (ve filmovém podání Galifianakise) a jeho partnerky (ve filmu Elizabeth Banks) se tak v krátké době zařadí po bok –⁠ nutno dodat, že velmi povedených –⁠ filmů Air: Zrození legendy, BlackBerry, Tetris a Pinball: The Man Who Saved the Game. A minimálně trailer slibuje, že je nový přírůstek nezostudí.
Film je adaptací knihy Zaca Bissonetta z roku 2016, která nese předlouhý název The Great Beanie Baby Bubble: The Amazing Story of How America Lost Its Mind Over a Plush Toy--and the Eccentric Genius Behind It. V českém překladu bohužel nevyšla.
Snímek režírovala podle vlastního scénáře Kristin Gore (coby scenáristka se podílela například na Futuramě), dále hrají Sarah Snook, Geraldine Viswanathan, Kurt Yaeger, Delaney Quinn, Ajay Friese a Carl Clemons-Hopkins. Premiéru na Apple TV+ má The Beanie Bubble 28. července 2023.