Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na speciální promítání očekávaného hitu Avatar: The Way of Water ve 3D

Kinobox v Edisonu: Získejte lístek na speciální promítání očekávaného hitu Avatar: The Way of Water ve 3D
Avatar: The Way of Water | 20th Century Studios
I tento měsíc budete mít v rámci cyklu Kinobox v Edisonu možnost vydat se zdarma do stylového pražského kina na projekci jedinečného snímku. Ve středu 14. prosince od 18:30 hodin můžete v předpremiéře vidět snímek Jamese Camerona s názvem Avatar: The Way of Water, a to rovnou v pohlcujícím formátu 3D.
Avatar: The Way of Water
Avatar: The Way of Water | Walt Disney Studios
Dlouhé roky odkládané pokračování Cameronova velkolepého díla zatím tají detaily příběhu, a tak můžeme očekávat především větší prozkoumání podmořských oblastí světa Pandora. Z hereckého ansámblu se vrátí většina známých, konkrétně Sam Worthington, Zoë Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang a Giovanni Ribisi, které nově doplní mimo jiné Kate Winslet a Michelle Yeoh.
Očekávané dílo se dostane do běžné distribuce kin 15. prosince, tedy třináct let od uvedení prvního Avatara. Díky Kinoboxu můžete patřit mezi první diváky a divačky v republice, kteří snímek uvidí. Projekci uvede Martin Svoboda z redakce Kinoboxu a po skončení 190 minut dlouhého snímku o něm povede diskusi s šéfredaktorem webu Kamilem Filou.
Avatar: The Way of Water
Avatar: The Way of Water | Walt Disney Studios

Jak se dostat na projekci?

Čtenáři a čtenářky webu Kinobox.cz mají možnost tento snímek vidět zadarmo. Podmínky jsou stejné jako minule. Stačí mít vytvořený účet na našem webu a ohodnotit během posledního měsíce alespoň pět filmů či seriálů z naší databáze. Pokud tyto podmínky splňujete (nebo jejich naplnění věnujete pár minut času), stačí vyplnit tento formulář. Máme k dispozici 25 vstupenek, takže neváhejte – odměnění budou nejrychlejší z vás.
Avatar: The Way of Water
Avatar: The Way of Water | Walt Disney Studios

Kinobox v Edisonu

Edison Filmhub najdete v srdci Prahy mezi hlavním nádražím a Jindřišskou. Za svůj název nevděčí nikomu menšímu než průkopnickému vynálezci Thomasi A. Edisonovi, mimochodem jednomu z prvních filmových tvůrců. Kino se totiž nachází v Edisonově transformační stanici, nepřehlédnutelné funkcionalistické stavbě, jež patří do fondu UNESCO.
Další projekce bude následovat v lednu, proto bedlivě sledujte náš web a sociální sítě, kde najdete aktuální informace.

Kinolog: Vraždící kulturistka dostala 25 let za mřížemi. Nyní promluvila a nestačíme se divit

Sally McNeil byla úspěšná sportovkyně s nebývalou fyzickou silou. Nikdo by jí nevěřil, že je obětí domácího násilí. Jenomže její manžel byl kulturistický šampión. Třídílný dokument Netflixu nahlíží dávnou kauzu z mnoha stran.