Nový trailer na Doctora Strange konečně odhaluje hlavního záporáka

Nový trailer na Doctora Strange konečně odhaluje hlavního záporáka
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) | Marvel Studios
Realizace snímku Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) byla oznámena na comic conu v San Diegu v roce 2019 a od té doby na něj fanoušci a fanynky marvelovek s napětím čekali. Pro název se tvůrci inspirovali knihou At the Mountains of Madness od hororového autora H. P. Lovecrafta a film by měl odrážet její atmosféru. Co lze vyčíst z nového traileru?

Trailer: Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
Upoutávka má už nyní na kontě téměř 14 milionů zhlédnutí. Doktor Stephen Strange (Benedict Cumberbatch) sešle zakázané kouzlo, jež otevře brány do multivesmíru. Na Zemi tak začne panovat chaos, a aby toho nebylo málo, Strange se střetne s alternativní verzí sebe sama, která je pro lidstvo opravdovým nebezpečím.
Ve filmu uvidíte kromě Cumberbatche také jeho letitého parťáka Benedicta Wonga. Tuto dvojici doplní Elizabeth Olsen jako Wanda a dětská herečka Xochitl Gomez, jež ztvární postavu hrdinky Americy Chavez. Podle upoutávky lze poznat, kdo se Strangeovi postaví jako úhlavní nepřítel. Bude jím Nightmare, vládce snové dimenze, který je v komiksech velmi často vyobrazován jako jeden ze Strangeových největších děsů. Je schopný vytáhnout a přenést astrální formu lidí během jejich snění do svého světa, kde je mučí a čerpá z nich energii, na níž je závislý.
trailer-na-doctora-strange-konecne-odhajuje-hlavniho-zaporaka
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) | Marvel Studios
V komiksech je členem „záporáckého týmu“ démonů zvaných jako Fear Lords. Ti se spojili, aby dobyli a ovládli Zemi strachem. Otázkou je, zda jeho komplice uvidíme i ve filmu, nebo zda bude Nightmare konat na vlastní pěst. Jak to všechno dopadne, zjistíme již brzy. Podle nejnovějších informací by měl film dorazit do našich kin 5. května.
trailer-na-doctora-strange-konecne-odhajuje-hlavniho-zaporaka-2
Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) | Marvel Studios