Bruce Willis proti smrtícímu organismu na vesmírné arše. Film Nezvaný host z loňského roku zdarma k vidění

Bruce Willis proti smrtícímu organismu na vesmírné arše. Film Nezvaný host z loňského roku zdarma k vidění
Nezvaný host | VAPET
Takže ano, žádná velká paráda vás v Nezvaném hostovi nečeká. Ostatně, moje recenze je zdaleka nejpozitivnější napříč celým českým internetem a i já jsem si vědom toho, že nejde o dobrý film. V určitém směru mi ale připomněl laciná sci-fi béčka osmdesátých let, která jsem kdysi s láskou projížděl na VHSkách. A Willis tu má alespoň vděčnou roli, která celou dobu hláškuje a chlastá, takže nepůsobí tak znuděně, jak je u něj v poslední době zvykem.
Pokud tedy nemáte večer co čeho píchnout a chcete vědět, co Willis právě natáčí, máte jedinečnou možnost. Nic jiného, než čas, vás to stát nebude.
Oficiální text distributora: Na Zemi morová pandemie ohrožuje lidstvo a proto se vydává 300 tisíc obyvatel na planetu nazvanou Nová Země. Krátce po startu se ale zjistí, že lidé necestují sami, ale je zde přítomen organismus, který má přesunu lidí nejen zabránit, ale také archu použít jako nukleární zbraň proti Zemi. A je už jen na posádce, jestli zničí tohoto nezvaného hosta, nebo budou sami zničeni. Bruce Willis musí zabít nebo být zabit.
Snímek Nezvaný host (v originále Breach) uvolnila zdarma ke zhlédnutí na svém YouTube kanále distribuční společnost VAPET a to s cz dabingem:
Willis mimochodem s natáčením laciných béček jen tak skončit nehodlá. Naopak se podle všeho rozhodl ještě přitvrdit - ohlášených jich má totiž nyní rovnou 13, z toho 8 je již v post-produkci. A protože jsem nepoučitelný, můžete počítat s tím, že o všech budu na Kinoboxu postupně informovat.