Trailer: Keanu Reeves cestuje do budoucnosti v pokračování kultovní série

Trailer: Keanu Reeves cestuje do budoucnosti v pokračování kultovní série
Bill & Ted Face the Music (2020) | archiv redakce
Keanu Reeves má v současnosti hodně napilno. Aktuálně se pod vedením Lany Wachowski věnuje natáčení čtvrtého Matrixu, jenž by měl mít premiéru v květnu příštího roku. Pak je na řadě čtvrtý John Wick, který by se do kin mohl podívat už v roce 2022. Ještě letos si však odbude premiéru třetí část Reevesovy nejstarší (a u nás nejméně známé) série, bláznivé sci-fi komedie o dvojici nepříliš inteligentních přátel (Reeves a Alex Winter), kteří cestují (nejen) časem a zažívají neuvěřitelná setkání.
Pořádné pecky Billa a Teda
První díl (Skvělé dobrodružství Billa a Teda) vznikl už v roce 1989, pokračování (Neskutečná cesta Billa a Teda) o pouhé dva roky později. Trojka v režii Deana Parisota (viz skvělý Galaxy Quest) tedy přichází po neuvěřitelných 29 letech, kdy je oběma hercům okolo 55 let.
Dle traileru budou Bill a Ted opět cestovat telefonní budkou časem - a tentokrát do budoucnosti. Tam se vydají proto, aby nalezli svá budoucí já a ukradli jim píseň, která sjednotí celý svět... Evidentně nás tedy (znovu) čeká spousta šílených situací a velmi praštěného humoru.
V USA bude mít snímek premiéru v srpnu, v ČR zatím nebyla stanovena.
4e7f62a4
Bill & Ted Face the Music