Trailer: Kultovní režisér Zjizvené tváře a první Mission: Impossible vstupuje do béčkových vod

Trailer: Kultovní režisér Zjizvené tváře a první Mission: Impossible vstupuje do béčkových vod
Domino (2019) | Saban Films
Autor se v 21. století nedostal pořádně ke slovu a s největší pravděpodobností to nezmění ani novinka Domino (2019), která aktuálně představuje filmový trailer:
Domino
Koprodukční kriminální thriller, na jehož vzniku se podílelo Dánsko, Belgie, Nizozemí, Francie, Španělsko a Itálie, vypráví příběh policajta v podání Nikolaje Coster-Waldaua (Hra o trůny), který během akce přijde o parťáka, pachatel unikne, ale muž zákona se s tím nehodlá smířit. Na scénu přichází tajemný agent CIA v podání démonického Guye Pearce. Možná by dokázal zjednat nápravu, tedy pokud k tomu bude mít důvod...
Pod scénářem Domina je podepsán Petter Skavlan (na Oscara nominované Kon-Tiki, Sofiin svět), nejde tedy o autorský projekt slovutného Briana De Palmy. A zůstává otázkou, proč se pro v ničem originální projekt upsal. Celé to vypadá jako béčkový evropský projekt s áčkovými herci. Postava Pearce nicméně nepůsobí vůbec špatně (i když se tu jeho výrazivo vlastně opakuje), nějaká ta ostřejší scéna na diváky určitě též čeká (jak prozradil trailer výše).
Do vybraných evropských kin a na VOD se Domino dostane koncem května 2019.
Guy Pearce
Nikolaj Coster-Waldau, Carice van Houten