Uvolněná scéna z nového dílu Mission: Impossible slibuje akční jízdu roku

Uvolněná scéna z nového dílu Mission: Impossible slibuje akční jízdu roku
Mission: Impossible - Fallout | Paramount Network
Přestože je třeba ocenit, že ani zápletky jednotlivých dílů (vyjma dvojky) nejsou úplně debilní a záporáci (vyjma dvojky) mají charisma, jde tu hlavně o akci. Ta je vždy (vyjma dvojky) fyzická, uvěřitelná a posouvá hranici toho, co je herec ochotný pro roli riskovat - nezapomínejme, že se Tom Cruise nenechá zastupovat a to ani v těch nejnáročnějších scénách. A je vždy ohromující vidět jeho výslednou práci. Studio chce přirozeně do kin na blížící se šestý díl nalákat co nejvíce lidí a tak vypustilo krátké akční lákadlo. Není z ranku "Tom dělá šílený kousek" (ostatně to chceme až na velkém plátně), ale o již známou akční scénu z toalet, jejíchž střípky jsme viděli v trailerech:
Mission: Impossible - Fallout
Vidět podobně poctivou fyzickou akci, navíc tak dobře natočenou, to je prostě žánrová radost. Nemluvě o dokonalém gestu Henryho Cavilla poté, co si sundá sako. Jak málo stačí, abychom pochopili, že je jeho postava profík...
Ethan Hunt si vždycky vybíral nesplnitelné mise. Pokaždé v nich uspěl, okolnostem navzdory. Tentokrát čelí úplně nové situaci. Něco se pokazilo, past nesklapla a vinou jeho selhání se ocitnou ve smrtelném ohrožení vybraná světová velkoměsta. Ethan je přesvědčen, že pouze on se svým týmem dokáže tragickou chybu napravit. Je však sám, kdo si to myslí. Do hry vstupují další hráči, kteří mu možná pomáhají, ale možná také sledují své vlastní zájmy, které jsou v rozporu s těmi Ethanovými. Rozdělení na kladné a záporné hrdiny nebude tentokrát vůbec jednoduché. V pozadí navíc čím dál rychleji utíká čas vstříc momentu, který dramaticky změní mapu světa.
Vyjma Cruiseova Hunta se vrací i parťáci Simona Pegg, Ving Rhames, Rebecca Ferguson, dále Sean Harris, Michelle Monaghan a Alec Baldwin. Nováčky budou zmíněný Henry Cavill, Vanessa Kirby a Angela Bassett.
Mission: Impossible - Fallout vstoupí do českých kin 2. srpna 2018.
6ba4a822
0943ccf7