Vrátí se Vlčí smečka v Pařbě na čtvrtou?

Vrátí se Vlčí smečka v Pařbě na čtvrtou?
Pařba ve Vegas | Warner Bros.
Do velké míry film vděčil úspěchu už pro svůj základ. Většina z nás má nějaké ty zkušenosti "s oknem" po alkoholu, ať už z první ruky nebo z poslechu. A někteří z nás (neukazujme prstem) díky tomu zažili hodně trapných (ale pro vyprávění vděčných) situací. Pařba ve Vegas byla ztělesněná zkušenost, vyhrocená tak akorát, aby se to "stále ještě mohlo stát" a přitom měli filmaři čím překvapit. Z filmu bylo hodně znát, že se tvůrci během natáčení královsky bavily a diváci je za to odměnili 467 miliony.
Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?
Téma1. 10. 2019
Kolik si denně vydělá chlap, který se vydává za Alana z Pařby ve Vegas?
Masivní úspěch Pařby ve Vegas byl o to významnější, že šlo o eRko (nezapomínejme, že se studia ráda vymlouvají na zjemňování témat kvůli tomu, že eRka - tedy mládeži nepřístupno - prý tolik nevydělávají). Dvojka přišla po dvou letech. Stála sice 80 milionů, ale pořád se studiu extrémně vyplatila - celosvětové tržby byly 586 milionů. Diváci tentokrát trochu remcali, protože se vlastně jen recykloval první díl, ale parta z Vlčí smečky, neschopná prožít jednu kalbu bez následků, měla své věrné.
Trojka vyšla v roce 2013 a tady série narazila. Nešlo už o pařbu, film měl z celé trilogie nejhorší recenze a také nejméně dostal z kin: 362 milionů. A to stál stovku. Pokud ale zůstaneme u účetních knih, vydělal a filmaři si samozřejmě nechali okénko pro případnou čtyřku následující scénou:
Jak to se čtvrtou Pařbou vypadá? Nikdo se do ní nehrne. Studio projekt nepopohání, režisér trilogie Todd Phillips se věnuje jiným filmům a ani členové Vlčí smečky svůj návrat nevidí růžově. Bradley Cooper se nechal slyšet, že mu čtyřka připadá nepravděpodobná (dle něj se vše podstatné uzavřelo v Pařbě na třetí), Ed Helms zase zavtipkoval, že by napřed zavládnout mít na Blízkém východě, aby roli v Pařbě na čtvrtou přijal.
Dokonce ani majitel nejzábavnějšího jména Zach Galifianakis, jehož postava pomatence Alana proslavila, to s dalším filmem nevidí. Dokázal by si ale představit spin-off Pařby, který by se točil kolem Chowa (Ken Jeong).
Pokud jste tedy doufali v návrat Vlčí smečky, je lepší se smířit s tím, že jejich cesta skončila a v nejbližší době se dalšího okna rozhodně nedočkáme...
Ed Helms
Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms