Pozor! Avengers budou bez potitulkové scény!

Pozor! Avengers budou bez potitulkové scény!
Do kin míří Avengers: Age of Ultron a všichni tipují, že hned během prvního týdne se opět budou lámat rekordy v návštěvnosti. Konec konců trailer je naprosto dokonalý, masírka nemá chybu a neustává již několik týdnů. Marvel válí a je si toho vědom, slibuje fanouškům mnoho a ve většině případů to skutečně dokáže dodržet. Ovšem něco nám na u druhého dobrodružství našich oblíbených superhrdinů chybět bude - zmíněná potitulková scéna!
Robert Downey jr.
Dočkáme se jedné scény vložené přímo v titulcích, ale ničeho víc. Důvodem je naprosto nepřekonatelná závěrečná scéna z Avengers, která vešla ve známost jako tzv. shawarma scene a filmaři ji prostě nemají jak rozvíjet.
"Nechceme to honit," uvedl režisér Joss Whedon. "Shawarma je klenot a něco výstředního. Ale chceme dělat to, co je správné. Prvním pravidlem týkajícím se filmových pokračování je vzít nejlepší momenty a udělat něco jiného. Nebudete opakovat trik Indiana Jonese se zbraní, zkusíte něco jiného. Nemůžete se snažit o totéž, lidé by to vycítili."
"Na konci titulků bude jen nápis," dodal Kevin Feige, prezident Marvel Studios. "Ale žádná scéna."
"Je to pravda," doplňuje Feigeho Whedon. "Rozhodně to není žádný podfuk. Chceme, aby to lidé věděli a neseděli v kině dalších 10 minut a pak nám nadávali, že nic neviděli. "
Takže nevěřící Tomášové si počkají a my zbylí holt odejdeme po scéně uprostřed titulků. :-)