Shawn Levy krouží okolo filmové verze Minecraftu

Shawn Levy krouží okolo filmové verze Minecraftu
Napřed začněme oficiálním popisem samotné hry: "Vrhněte se do krychlového 3D světa, který vám umožní postavit cokoliv si vzpomenete. Kouzlo celé hry spočívá v touze překonat jeden druhého a dovést svůj stavební um k naprosté dokonalosti. Můžete se vrhnout do stavby svého vysněného města, hledat poklady hluboko ve skalním masivu nebo postavit úrodnou farmu a obdělávat pole. Nesmíte ovšem zapomenout, že ve světě nejste sami. Přes den přátelské postavičky v podobě zvířátek, vystřídají noční živly v podobě zombie, kostlivců nebo pavouků. S příchodem obávaného creepera zažijete pravou noční můru." Tak to je prosím Minecraft.
Ok, nezní to úplně jako filmová látka, ale sto milionů registrovaných hráčů je sto milionů potencionálních platících hráčů. S takovou komunitou už se vyplatí pracovat a studio Warner Bros. hodlá pařany podojit, jak jen to půjde. Aktuálně jedná s režisérem Shawnem Levym (série Noc v muzeu, Ocelová pěst), aby se filmového Minecraftu chopil. Levy je jedním z těch nepochopitelně úspěšných hollywoodských režisérů, který vlastně nikdy nenatočil nic extra dobrého a přesto se každý jeho film bez problémů zaplatil.
Tentokrát jsem skutečně v rozpacích, co si o téhle adaptaci myslet. Takže to nechám na vás, ať v následující anketě o smysluplnosti projektu rozhodnete.
Obrázek článku