Pokud vám 5 snímků Twilight nestačilo, dočkáte se dalších dílů

Pokud vám 5 snímků Twilight nestačilo, dočkáte se dalších dílů
pokud-vam-5-snimku-twilight-nestacilo-dockate-se-dalsich-dilu
Projekt se jmenuje The Storytellers - New Creative Voices of The Twilight Saga a bude obsahovat filmy založené na škále postav ze světa Twilight. Autorky budou mít samozřejmě k ruce encyklopedii Stephenie Meyer The Twilight Saga: Official Illustrated Guide.
Kampaň bude mít podobu soutěže. V jejím finále bude vybráno miminálně pět filmařek, aby zrežírovalo nejlepší krátké filmy. Filmy budou produkovány a režírovány s pomocí komise poradců, která vybere vítězné kraťasy. Ty budou mít exkluzivní premiéru na Facebooku příští rok. Členkami komise budou spisovatelka Stephenie Meyer, herečky Kristen Stewart, Kate Winslet, Octavia Spencer, Julie Bowen, scénáristka Jennifer Lee, režisérka Catherine Hardwicke a prezidentka organizace Women In Film Cathy Schulman.
Stmívání
Stmívání | Summit Entertainment
Velkého vítěze vyberou fanoušci a na tvůrce čeká finanční odměna i možnost kariérního růstu. Zapojení fanoušků do projektu je samozřejmostí.
"Stále více lidí vytváří, objevuje a zapojuje se do videí na Facebooku," řekl viceprezident projektu Dan Rose. "Spolupráce se Stephenií, Lionsgate a Women In Film je skvělou příležitostí, jak zapojit ohromné množství fanoušků Twilight ságy na Facebooku skrze inovativní prémiový video program."
"Jsme potěšeni, že naše spolupráce se Stephenií bude pokračovat," uvedli Jon Feltheimer a Michael Burns ze společnosti Lionsgate. "Kampaň pomůže rozšířit Stephenin skvělý svět o nový prostor. Naše filmy se rozvinou novým směrem a navíc nám pomohou představit nové tvůrčí talenty."