Dávka falešných trailerů Jimmyho Kimmela: Thor vs. Bitman, Jobs s novou inspirací a Kevin Spacey hrající kočku!

Dávka falešných trailerů Jimmyho Kimmela: Thor vs. Bitman, Jobs s novou inspirací a Kevin Spacey hrající kočku!
Dostat po Oscarech hvězdy do pořadu je většinou složité. Ne ale když jste Jimmy Kimmel a s většinou herců a režisérů se dobře znáte. To si pak můžete připravit i něco skutečně šíleného a přesto všechny získáte, aby si ze sebe před kamerou udělali legraci. Každý rok tudíž na diváky po Oscarech čeká speciální díl show Jimmyho Kimmela s názvem Jimmy Kimmel Live: After the Oscars. Letos vznikla série hvězdně obsazených falešných trailerů.
První fake-trailer se jmenuje Bitman Begins (tedy "Kousavý hrdina začíná") a režie se neujal nikdo menší, než Christopher Nolan. V hlavních rolích září Chris Hemsworth, Meryl Streep, Liam Hemsworth a Tom Hanks.
Ve druhém klipu nemá Queen Latifah na nic čas, ale inspirovat rozhodně dokáže. A kdo ví, třeba pomůže i vynalézt slavný počítač nebo určit budoucího prezidenta... Hrají Barkhad Abdi, Adam Driver a Matt Damon.
Mňaumádeus (ano, chápete správně, jde o parodii na Amadea) se vám bude nepochybně také líbit. A herecké obsazení ještě víc - Mandy Patinkin, Ben Kingsley, Gary Oldman, Kevin Spacey, Christoph Waltz a Abbie Cornish.
Poslední dílo režíroval Baz Luhrmann a v drogovém opojení dentistického muzikálu (to by si skoro zasloužilo skutečný film) se představí Joseph Gordon-Levitt, Catherine Zeta-Jones, Samuel L. Jackson a Seth Rogen.